Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός – μεταγραφές: Μπαμ με Χουάνκαρ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – μεταγραφές: Μπαμ με Χουάνκαρ

Παναθηναϊκός - μεταγραφές: Ο 30χρονος μπακ της Μάλαγα -37 εμφανίσεις πέρσι- προέρχεται από την ακαδημία της Ρεάλ Μαδρίτης

Παναθηναϊκόςμεταγραφές: Μία μεγάλη συμφωνία πάει να κλείσει ο Παναθηναϊκός. Πιο συγκεκριμένα, το «τριφύλλι» βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Χουάνκαρ. Ο Ισπανός μπακ θα μείνει ελεύθερος από την Μάλαγα και σύμφωνα με το «sdna» έρχεται στην Ελλάδα για λογαριασμό των «πράσινων». Ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες μπορεί να έρθει ακόμα και αύριο στην χώρα μας. Ακόμα, η συνεργασία του με την Μάλαγα αναμένεται να τελειώσει από ώρα σε ώρα. Έτσι, σύμφωνα με τα μέσα της Ισπανίας, θα βρεθεί άμεσα στην Αθήνα για να περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του. Ενώ, οι Ισπανοί αναφέρουν ότι είχε συζητήσει και με την Ράγιο Βαγιεκάνο, ωστόσο, δεν προχώρησε.

Ο 30χρονος μπακ αποτελεί μια καλή λύση για τα άκρα της άμυνας των «πράσινων». Ανδρώθηκε στην ακαδημία της Ρεάλ Μαδρίτης. Την περσινή σεζόν ήταν βασικό γρανάζι της Μάλαγα, πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και αγωνίστηκε 37 φορές σε όλες τις διοργανώσεις. Ενώ, εκτός από αριστερός μπακ, έπαιξε και σαν αριστερός εξτρέμ.

Παναθηναϊκός – μεταγραφές: Τον “εδιωξε” η κρίση

Η πρόωρη λύση της συνεργασίας του Χουνάκαρ με την Μάλαγα, ήρθε εξαιτίας του υπέρογκου συμβολαίου του. Θυμίζουμε, η Ισπανική Λίγκα επέβαλε στις ομάδες να κάνουν περικοπές σε περίπτωση, που, αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Έτσι, αναγκάστηκε να φύγει από την ομάδα ένα χρόνο, πριν την εκπνοή του συμβολαίου του.

Δείτε ακόμη:

Παλικαρίσια νίκη 2-1 στην Πρίστινα με Κόσοβο η Εθνική
“Αυτοκτόνησε” η team Mercedes, πρώτη θέση ο Γκασλί!
Μια ανάσα από την απόκτηση του Λιβάι Γκαρσία η ΑΕΚ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις