Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – μεταγραφές: Ερχεται ο Εμβιλά
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – μεταγραφές: Ερχεται ο Εμβιλά

Ολυμπιακός - μεταγραφές: Για αντι-Γκιγιέρμε έρχεται ο Γαλλος πρώην διεθνής με καριέρα σε Ιντερ, Σάντερλαντ και Κατάρ μεταξύ άλλων

Ολυμπιακόςμεταγραφές: Έρχεται στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Γιαν Εμβιλά. Ο Γάλλος μέσος αναμένεται στην χώρα μας εντός 48 ωρών, για να ολοκληρώθεί η συμφωνία του με τους Πειραιώτες. Ο 30χρονος μένει ελεύθερος από την Σεντ Ετιέν και θα έρθει στην Ελλάδα για να περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Η συμφωνία ουσιαστικά έκλεισε σήμερα μετά από τις συζητήσεις, που, είχαν οι δύο πλευρές τις προηγούμενες μέρες. Έτσι, είναι πιθανό να βρεθεί στην χώρα μας αύριο ή την Παρασκευή. Ο Γάλλος είχε συμβόλαιο για ακόμα δύο χρόνια, ωστόσο, βρέθηκε η λύση και έμεινε ελεύθερος. Ο Εμβιλά αποτελεί μια ποιοτική λύση. Ο Ολυμπιακός φαίνεται, πως, ετοιμάζεται να του προσφέρει συμβόλαιο για τρία χρόνια με ετήσιες αποδοχές, που, θα φτάνουν τα 1,7 εκατομμύρια ευρώ.

Ολυμπιακός – μεταγραφές: Η καριέρα του

Ο Εμβιλά ήταν διεθνής με την Εθνική Γαλλίας, ενώ, είχε συμμετάσχει και στο Γιούρο 2012 με τους «τρικολόρ». Ακόμα, έχει αγωνιστεί σε Ρεν, Ρούμπιν Καζάν και Σάντερλαντ, ενώ, έχει περάσει και από την Ίντερ. Στον Ολυμπιακό έρχεται ως αντικαταστάτης του Γκιγιέρμε, που, αποχώρησε για την Αλ Σαντ στο Κατάρ και άφησε ένα κενό στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Με τους «στεφανουά» αγωνιστήκε 22 φορές την περασμένη σεζόν στο πρωτάθλημα και 4 φορές στο κύπελλο. Είχε μια καλή σεζόν σε ένα από τα δυνατότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Δείτε ακόμη:

Ο Μανωλάς συνεχαρη τον Σιόβα για το γκολ και τα… καλά λόγια του
Πάει να κάνει το μεταγραφικό μπαμ με Χουάνκαρ ο ΠΑΟ
Πάρτι γαλλόφωνων στο Nations League, 4-2 η Γαλλία, 5-1 το Βέλγιο!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις