Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ποδόσφαιρο – Nations League: Γαλλόφωνη λαίλαπα!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποδόσφαιρο – Nations League: Γαλλόφωνη λαίλαπα!

Ποδόσφαιρο - Nations League: Οι “τρικολόρ" έβαλαν τέσσερα γκολ στην Κροατία και οι “κόκκινοι διάβολοι” πέντε στην Ισλανδία!

ΠοδόσφαιροNations League: Ασταμάτητο Βέλγιο, διέσυρε με 5-1 την Ισλανδία. Με το αποτέλεσμα αυτό, οι γηπεδούχοι παρέμειναν στην πρώτη θέση του ομίλου τους. Από την άλλη, οι Ισλανδοί έμειναν στην τελευταία θέση. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν νωρίς το σκορ. Ο Φριντζόνσον έκανε το 0-1 στο 11’. Η απάντηση από τους Βέλγους ήταν άμεση, με τον Βίτσελ να ισοφαρίζει τρία λεπτά αργότερα. Δεν σταμάτησαν όμως εκεί, στο 17’ ο Μπατσουαγί έκανε το 2-1. Στο β’ μέρος, οι γηπεδούχοι δεν έριξαν την ένταση και κυνήγησαν κι άλλα γκολ. Ο Μέρτενς διπλασίασε την διαφορά κάνοντας το 3-1 στο 50’. Ο Μπατσουαγί με δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 4-1 στο 69’. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Ντόκου σημείωσε το τελικό 5-1. Έτσι, το Βέλγιο έφτασε σε μία μεγάλη νίκη.

Κόλλησαν στο μηδέν Δανία και Αγγλία. Με το αποτέλεσμα αυτό, οι γηπεδούχοι έμειναν στην 3η θέση του ομίλου. Ενώ, οι φιλοξενούμενοι έμειναν στην 2η θέση. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι βαριές και να μην μπορούν να βρουν ρυθμό. Η κατοχή ήταν μοιρασμένη και καμία ομάδα δεν μπορούσε να πάρει τον έλεγχο του αγώνα. Στο β’ μέρος, οι δύο ομάδες προσπάθησαν να ανεβάσουν ρυθμό. Κατάφεραν να κάνουν φάσεις, χωρίς όμως να μπορούν να παραβιάσουν τις εστίες των αντιπάλων τους. Έτσι, παρέμεινε στο παιχνίδι το αποτέλεσμα και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ποδόσφαιρο – Nations League: Η Γαλλία 4-2 την Κροατία – Τα άλλα αποτελέσματα

Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, η Γαλλία νίκησε με 4-2 την Κροατία (Γκριζμάν 43’, Λιβάκοβιτς 45+1’ αυτ., Ουπαμεκάνο 65’, Ζιρού 77’ (πεν) – Λόβρεν 17’, Μπρέκαλο 55’) σε μία επανάληψη του τελικού μουντιάλ που εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο!.

Η Σουηδία ηττήθηκε με 0-2 από την Πορτογαλία (Ρονάλντο 45+1’, 72’). Η Κύπρος ηττήθηκε από το Αζερμπαϊτζάν με 0-1 (Μεντβέντεφ 29’). Η Αρμενία επικράτησε με 2-0 από την Εσθονία (Καραπετιάν 43’, Μοσκέρα 65’). Το Λουξεμβούργο ηττήθηκε με 0-1 από το Μαυροβούνιο (Μπεσιράι 90’ (πεν)) και η Γεωργία έμεινε ισόπαλη στο 1-1 με τη Βόρεια Μακεδονία (Οκριασβίλι 13’ (πεν) – Ριστόφσκι 33’).

Δείτε ακόμη:

Παλικαρίσια νίκη 2-1 στην Πρίστινα με Κόσοβο η Εθνική
“Αυτοκτόνησε” η team Mercedes, πρώτη θέση ο Γκασλί!
Μια ανάσα από την απόκτηση του Λιβάι Γκαρσία η ΑΕΚ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις