Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τσαβούσογλου για Ελλάδα: “Εσείς δεν θέλετε τον διάλογο”
ΚΟΣΜΟΣ

Τσαβούσογλου για Ελλάδα: “Εσείς δεν θέλετε τον διάλογο”

Τσαβούσογλου για Ελλάδα: «Αν έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό της, ας κάτσει να συζητήσουμε - Έχουμε κι εμείς κάτι να πούμε» τόνισε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών.

Τσαβούσογλου για Ελλάδα: Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου «χτύπησε» ξανά το μεσημέρι της Τρίτης για την κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο και το «πολεμικό» κλίμα που έχει διαμορφωθεί με την Ελλάδα, τονίζοντας πως η χώρα μας είναι αυτή που δεν επιθυμεί τον διάλογο. Στο περιθώριο συνάντησης με τον υπουργό Εξωτερικών του Κονγκό, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών είπε: «Οι ασκήσεις μας στην Ανατολική Μεσόγειο γίνονται εντός του πλαισίου των κανόνων του ΝΑΤΟ».

«Η Ελλάδα ξεκαθάρισε πρόσφατα πως δεν είναι υπέρ του διαλόγου, αρνούμενη τις πρωτοβουλίες συμφιλίωσης του ΝΑΤΟ» ανέφερε ο Τσαβούσογλου και συνέχισε: «Αν είναι η Ελλάδα έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό της, τότε αφήστε τη να καθίσει στο τραπέζι του διαλόγου. Όλοι λένε ότι έχει δίκιο. Έχουμε κι εμείς κάτι να πούμε. Η Ελλάδα δεν είναι ειλικρινής. Δεν είχαν υπεροχή στο πεδίο και στο τραπέζι του διαλόγου, τώρα έχασαν και την ψυχολογική υπεροχή. Υπάρχουν πολλές περιοχές που αμφισβητούνται ανά τον κόσμο, όμως τα προβλήματα αυτά λύνονται. Η Ελλάδα δεν έχει διάθεση προσέγγισης».

Δείτε ακόμη

Ο Κωσταράκος παρουσιάζει άρθρο Τούρκου καθηγητή: «Από το 1923 τα νησιά έμειναν στην Ελλάδα. Τελεία»
Turkiye: Σε περίπτωση πολέμου μισθοφόροι από τη Συρία θα πολεμήσουν εναντίον της Ελλάδας
Τα όπλα στη φαρέτρα της Ελλάδας – Μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου οι υπογραφές για τα Rafale
Καστελόριζο: Ελληνική πυραυλάκατος ”μπλόκαρε” τουρκική ακταιωρό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις