Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ποδόσφαιρο – Nations League: Ματσάρες στην αυλαία
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποδόσφαιρο – Nations League: Ματσάρες στην αυλαία

Ποδόσφαιρο - Nations League: Η Αγγλία δοκιμάζεται από τη Δανία στο Πάρκεν και στο Παρίσι αναβιώνει ο τελικός του μουντιάλ Γαλλία - Κροατία

ΠοδόσφαιροNations League: Δυνατές αναμετρήσεις έχει σήμερα το Nations League. Η Δανία αντιμετωπίζει την Αγγλία στις 21:45, στο «Στάδιο Πάρκεν». Οι γηπεδούχοι άνοιξαν με ήττα κόντρα στο Βέλγιο τις υποχρεώσεις τους στην διοργάνωση. Έμειναν πίσω νωρίς και επηρεάστηκε το παιχνίδι τους. Προσπάθησαν να αντιδράσουν, έπαιξαν επιθετικά και κατάφεραν να ισοφαρίσουν, ωστόσο, δεν μπόρεσαν να πάρουν τον βαθμό. Απόψε, η νίκη είναι μονόδρομος για να μείνουν στο κυνήγι της πρόκρισης. Δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα και θα παραταχθούν πλήρεις.

Από την άλλη, οι Άγγλοι ξεκίνησαν με νίκη κόντρα στους Ισλανδούς. Δεν έπαιξαν το καλύτερο ποδόσφαιρο, γλίτωσε τα χειρότερα στο πέναλτι των Ισλανδών. Κατάφεραν να αντιδράσουν και πήραν τη νίκη στο τέλος. Οι Φόντεν και Γκρίνγουντ αποβλήθηκαν από την ομάδα λόγω του παραπτώματος τους και ο Γουόκερ δεν θα αγωνιστεί λόγω της κόκκινης, που, δέχτηκε στον αγώνα.

Ποδόσφαιρο – Nations League: Επανάληψη τελικού μουντιάλ!

Σε μια επανάληψη του τελικού του Μουντιάλ η Γαλλία θα αντιμετωπίσει την Κροατία στις 21:45, στο «Σταντ ντε Φράνς».  Οι «τρικολόρ» μπήκαν με το δεξί στην διοργάνωση κόντρα στην Σουηδία. Δεν έπαιξαν το καλύτερο ποδόσφαιρο, ωστόσο, δεν δυσκολεύτηκαν. Πήραν μια επαγγελματική νίκη με το γκολ του Μπαπέ. Ο οποίος δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί, αφού, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Από την άλλη, η Κροατία ηττήθηκε με το βαρύ 4-1 από την Πορτογαλία. Δεν μπόρεσε να παίξει καλό ποδόσφαιρο, ενώ, έκανε μόλις δύο σουτ στον στόχο.  Απόψε, ο Ζλάτκο Ντάλιτς θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του στην διάθεση του.

Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς:
Αρμενία – Εσθονία: 19:00, «Στάδιο Βαζγκέν Σαρκισιάν»
Γεωργία – Βόρεια Μακεδονία: 19:00, «Μπόρις Παϊχάτζε Αρένα»
Βέλγιο – Ισλανδία: 21:45, «Στάδιο Χέιζελ»
Σουηδία – Πορτογαλία: 21:45, «Φρεντς Αρένα»
Κύπρος – Αζερμπαϊτζάν: 21:45, «Νέο ΓΣΠ»
Λουξεμβούργο – Μαυροβούνιο: 21:45, «Στάδιο Ζοσί Μπαρτέλ»
Άγιος Μαρίνος – Λιχτενστάιν: 21:45, «Ολυμπιακό Στάδιο Αγίου Μαρίνου».

Δείτε ακόμη:

Παλικαρίσια νίκη 2-1 στην Πρίστινα με Κόσοβο η Εθνική
“Αυτοκτόνησε” η team Mercedes, πρώτη θέση ο Γκασλί!
Μια ανάσα από την απόκτηση του Λιβάι Γκαρσία η ΑΕΚ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις