Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Τίφανι Χάντις – κορονοϊός: Η πολύμηνη περιπέτεια με τον Covid – 19
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τίφανι Χάντις – κορονοϊός: Η πολύμηνη περιπέτεια με τον Covid – 19

Τίφανι Χάντις - κορονοϊός: Για την περιπέτεια της με τον κορονοϊό αλλά και για τα 12 τεστ που υποβλήθηκε μίλησε η 40χρονη ηθοποιός.

Τίφανι Χάντις – κορονοϊός: Στην περιπέτειά που είχε με τον κορονοϊό, αναφέρθηκε η Τίφανι Χάντις μιλώντας με τον Δρ. Άντονι Φάουτσι σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στη σελίδα της στο YouTube. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε πως έκανε 12 φορές το τεστ για να δει εάν είναι θετική στον κορονοϊό, ενώ παράλληλα έκανε και τεστ αντισωμάτων. «Δούλευα σε μια ταινία και κάποιος από τους εργαζόμενους βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό», είπε αρχικά η Τίφανι Χάντις και συνέχισε: «Δεν ήμουν σε άμεση επαφή μαζί του, αλλά μας έστειλαν όλους σπίτι, σταματήσαμε την ταινία. Πρότειναν να πάω να κάνω το τεστ. Το έκανα, πήρα τα αποτελέσματα σε δύο μέρες, είπαν ότι δεν είχα τον κορονοϊό».

Παρόλα αυτά ένας φίλος της που είχε συναντήσει μια εβδομάδα πριν, ήταν επιβεβαιωμένο κρούσμα, οπότε η ίδια αποφάσισε να κάνει ένα δεύτερο τεστ. «Δεν είχα συμπτώματα ή οτιδήποτε, όμως τελικά είχα μολυνθεί από τον ιό» αποκάλυψε. Αποφάσισε να παραμείνει σε καραντίνα στο σπίτι της, μαζί με τα σκυλιά της, ωστόσο όταν υποβλήθηκε ξανά στο τεστ, ήταν αρνητικό. «Μετά έκανα τεστ για αντισώματα και μου είπαν ότι είχα αντισώματα. Αυτό ήταν πριν από τρεις μήνες» περιγράφει η ίδια, μιλώντας στον Δρ. Άντονι Φάουτσι.

Δείτε ακόμη
Πέθανε ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Γίρι Μένζελ
43ο Φεστιβάλ Δράμας: Oι ταινίες που θα προβληθούν στο Διεθνές Διαγωνιστικό Πρόγραμμα
Η… κατάρριψη ενός μύθου – Η Τζέιν Φόντα μιλά για τις επιδόσεις του Μάρλον Μπράντο στο σεξ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις