Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – Μεταγραφές: Μάτια για Τααράμπ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – Μεταγραφές: Μάτια για Τααράμπ

Ολυμπιακός - Μεταγραφές: Μαροκινός μέσος της Μπενφίκα με πέρασμα από Τότεναμ, Φούλαμ, Μίλαν και Τζένοα μεταξύ άλλων

ΟλυμπιακόςΜεταγραφές: Τα μάτια του στραμμένα στην αγορά έχει ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες εξετάζουν τις περιπτώσεις αρκετών παιχτών, που, θα μπορέσουν να ενισχύσουν την ομάδα μεσοεπιθετικά. Τα μέσα στην Ιταλία αναφέρουν, πως, ο Ολυμπιακός τσεκάρει την περίπτωση του Αντέλ Τααράμπ, που, αγωνίζεται στην Μπενφίκα. Οι “ερυθρόλευκοι” χρειάζονται άμεση ενίσχυση ενόψει της δύσκολης χρονιάς, που, ακολουθεί. Αφού, η σεζόν ξεκινάει σύντομα, ενώ, έχει και τους προκριματικούς του Τσάμπιονς Λιγκ. Γι’ αυτό τον λόγο οι άνθρωποι της ομάδας έχουν τα μάτια τους στραμμένα στην μεταγραφική αγορά.

Έτσι, το Ιταλικό σάιτ “Tuttomercatoweb” αναφέρει, πως, οι πρωταθλητές Ελλάδας εξετάζουν πολύ σοβαρά την υπόθεση του Αντέλ Τααράμπ, που, αγωνίζεται στην Μπενφίκα. Ωστόσο, αναφέρουν, πως, εκτός από τον Ολυμπιακό, ενδιαφέρον έχει δείξει και η Ζενίτ. Ενώ, πιθανό είναι να κινηθεί για την απόκτηση του και η Σαμπντόρια, σε περίπτωση, που, θα φύγει ο Ραμίρες από την ομάδα της Γένοβας.

Ολυμπιακός – Μεταγραφές: Η καριέρα του

Ο Μαροκινός μέσος έχει μια πλούσια καριέρα. Έχει αγωνιστεί στην Λανς (2 εμφαν.), στην Τότεναμ (15 εμφαν.). Ακόμα, με την Φούλαμ μετράει 1 γκολ και 2 ασσίστ σε 16 συμμετοχές. Με την Μίλαν πέτυχε 4 γκολ και μοίρασε 2 ασσίστ σε 16 εμφανίσεις. Στην Τζένοα αγωνίστηκε 29 φορές και πέτυχε 2 γκολ και 5 ασσίστ. Με την Μπενφίκα έβαλε 1 γκολ και μοίρασε 3 ασσίστ σε 45 εμφανίσεις. Η πιο παραγωγική περίοδος της καριέρας του είναι αυτή με την ΚΠΡ, με την οποία, μετράει 34 γκολ και 42 ασσίστ σε 164 συμμετοχές. Ενώ, με την Εθνική της χώρας του έχει αγωνιστεί 18 φορές και έχει πετύχει 3 γκολ, βγάζοντας και 2 ασσίστ.

Δείτε ακόμη:

Παλικαρίσια νίκη 2-1 στην Πρίστινα με Κόσοβο η Εθνική
“Αυτοκτόνησε” η team Mercedes, πρώτη θέση ο Γκασλί!
Μια ανάσα από την απόκτηση του Λιβάι Γκαρσία η ΑΕΚ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις