Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ – μεταγραφές: Η Λεγανιές για Μπακάκη
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ – μεταγραφές: Η Λεγανιές για Μπακάκη

ΑΕΚ - μεταγραφές: H Ισπανική ομάδα ενδιαφέρεται για τον Έλληνα δεξιό μπακ που φαίνεται ζεστός για μια ενδεχόμενη μετακίνηση του στο εξωτερικό

ΑΕΚμεταγραφές: Όπως έγινε γνωστό, η Λεγανιές ρώτησε την ΑΕΚ, πόσο κοστολογεί τον Μιχάλη Μπακάκη. Είναι δεδομένο, πως, η Ισπανική ομάδα ενδιαφέρεται για τον Έλληνα δεξιό μπακ, ωστόσο, δεν έχει καταθέσει κάποια επίσημη πρόταση. Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Μπακάκης φαίνεται ζεστός για μια ενδεχόμενη μετακίνηση του στο εξωτερικό. Καθώς, πιστεύει, ότι, είναι η μεγάλη του ευκαιρία για να κάνει το παραπάνω βήμα στην καριέρα του. Θυμίζουμε, ο Έλληνας μπακ είναι 29 ετών και θα είναι πιο δύσκολο να του έρθει προσφορά από το εξωτερικό, όσο μεγαλώνει. Ενώ, έχει κλείσει και μια εξαετία στην ΑΕΚ, αφού, αγωνίζεται από το 2014 στην ομάδα.

Οι δύο πλευρές θέλουν να υπάρξει μια συμφωνία και να υπάρξει μια μετακίνηση του παίχτη στην Ισπανία. Ο 29χρονος κάνει γεμάτες χρονιές με την ΑΕΚ, αφού, αγωνίζεται βασικός, ενώ, βασικός είναι και στην Εθνική Ελλάδας. Η “ένωση” πάντως φαίνεται, πως, ζητάει για τον Μπακάκη πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ.

ΑΕΚ – μεταγραφές: Περιμένουν πρόταση

Σε περίπτωση που υπάρξει συμφωνία, ο Έλληνας μπακ θα έχει αύξηση των απολαβών του ετησίως. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ περιμένουν να λάβουν μία πρόταση, για να υπάρξει διαπραγμάτευση με την Ισπανική ομάδα για το μέλλον του παίχτη. Μένει μόνο να δούμε αν η Λεγανιές θα μετουσιώσει το ενδιαφέρον της για τον παίχτη, καταθέτοντας επίσημη πρόταση για την απόκτησή του. Στη Λεγανιές, θυμίζουμε, αγωνίζεται και ακόμα ένας Έλληνας, ο Σιόβας.

Δείτε ακόμη:

Παλικαρίσια νίκη 2-1 στην Πρίστινα με Κόσοβο η Εθνική
“Αυτοκτόνησε” η team Mercedes, πρώτη θέση ο Γκασλί!
Μια ανάσα από την απόκτηση του Λιβάι Γκαρσία η ΑΕΚ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις