Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ποδόσφαιρο – Nations League: Το πρώτο τρίποντο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποδόσφαιρο – Nations League: Το πρώτο τρίποντο

Ποδόσφαιρο - Nations League: Πλήρης η νασιονάλμανσαφτ αντιμετωπίζει τους Ελβετούς, “ορφανούς” από Ζεκίρι, Μεχμέντι, Ζακαριά και Φερνάντες

ΠοδόσφαιροNations League: Την παρθενική τους νίκη στην διοργάνωση κυνηγάνε Ελβετία και Γερμανία. Οι δύο ομάδες κοντράρονται στις 21:45, στο «Ζανκτ Γιάκομπ–Παρκ». Οι Ελβετοί αντιμετώπισαν την Ουκρανία την 1η αγωνιστική και ηττήθηκαν με 2-1. Το αποτέλεσμα αυτό κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο τους, αφού, στον όμιλο υπάρχουν Ισπανία και Γερμανία. Δεν έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και είχαν έλλειψη ρυθμού. Δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες και να αναπτυχθούν σωστά με την μπάλα.  Απόψε, δεν θα έχουν στην διάθεση τους τους Σακίρι, Σαρ, Ζακαριά, Μεχμέντι και Φερνάντες.

Από την άλλη, η Γερμανία ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Ισπανία στην πρεμιέρα. Έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο, ωστόσο, αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρουν τη νίκη κόντρα στους Ισπανούς, που, φάνηκαν πιο προσεχτικοί στις κινήσεις τους. Θέλουν, να βελτιωθούν σε αρκετούς τομείς του παιχνιδιού τους για να παρουσιάσουν το πρόσωπο, που, μας είχαν συνηθίσει. Απόψε, ο Λεβ θα έχει όλους τους παίχτες του στην διάθεση του, πλην του Χάβερτζ, που, βρισκόταν στο Λονδίνο το Σάββατο και δεν ξέρουμε αν θα τον υπολογίσει.

Ποδόσφαιρο – Nations League: Ισπανία-Ουκρανία και το υπόλοιπο πρόγραμμα

Με το μαχαίρι στα δόντια Ισπανία και Ουκρανία. Οι δύο ομάδες κοντράρονται στις  21:45, στο «Αλφρέντο Ντι Στέφανο». Oι «φούριας ρόχας» ήρθαν ισόπαλοι στο πρώτο παιχνίδι με την Γερμανία. Δεν μπόρεσαν να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα και δυσκολεύτηκαν αρκετά. Ο Ντε Χεα έσωσε αρκετές φορές τους Ισπανούς με τις αποκρούσεις του. Ο Φατί ήταν η ευχάριστη έκπληξη δημιουργώντας προβλήματα στα «Πάντσερ». Ο Λουίς Ενρίκε δεν θα έχει στην διάθεση του τους Ογιαρθάμπαλ, Ασένσιο και Αντάμα Τραορέ.

Από την άλλη, η Ουκρανία νίκησε την Ελβετία και θέλει να κρατηθεί στην κορυφή του ομίλου. Είναι μια σκληρή ομάδα, η οποία, έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο. Παρά την αγωνιστική απραξία ανέβασε ρυθμούς και έκανε το παιχνίδι της. Απόψε, θα παραταχθούν με αρκετές αλλαγές, αφού, υπάρχουν αρκετές απουσίες.

Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς:
Ουαλία – Βουλγαρία: 16:00, «Στάδιο Κάρντιφ Σίτι»
Ανδόρα – Νήσοι Φερόε: 16:00, «Εθνικό Στάδιο της Ανδόρας»
Σλοβενία – Μολδαβία: 19:00, «Στάδιο Στόζιτσε»
Ουγγαρία – Ρωσία: 19:00, «Πούσκας Αρένα»
Ιρλανδία – Φινλανδία: 19:00, «Στάδιο Αβίβα»
Σερβία – Τουρκία: 21:45, «Στάδιο Ράικο Μίτιτς»
Μάλτα – Λετονία: 21:45, «Εθνικό Στάδιο Τα’καλι»

Δείτε ακόμη:

Μόνο η νίκη στόχος της εθνικής στο Κόσοβο λέει ο Γιαννούλης
Παναθηναϊκός χωρίς προηγούμενο με φανέλες ανάγλυφες-Μπραιγ!
Ενοχλημένος από τον έμμεσο πόλεμο ο Φαντ Σχιπ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις