Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός – Κοινωνία: Εμφανίσεις Μπράιγ!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – Κοινωνία: Εμφανίσεις Μπράιγ!

Παναθηναϊκός - Κοινωνία: Σε συνεργασία με την ΜΚΟ «Φάρος τυφλών» σε γλώσσα Μπράιγ η λέξη «Παναθηναϊκός» στο πίσω μέρος των εμφανίσεων

ΠαναθηναϊκόςΚοινωνία: Σε μία κίνηση γεμάτη νόημα προχώρησε ο Παναθηναϊκός. Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» δείχνουν έμπρακτα την στήριξη στους φίλους της ομάδας, που, δεν έχουν την όραση τους. Πιο συγκεκριμένα, στο πίσω μέρος τις νέα εμφάνισης των «πρασίνων» οι λέξεις είναι ανάγλυφες σε γλώσσα Μπράιγ. Πρόκειται για μία σπουδαία κίνηση της ομάδας, που, δεν έχει ξανά συμβεί στην χώρα μας.

Με την πράξη του αυτή ο Παναθηναϊκός αγκαλιάζει δίνει τους τυφλούς φίλους του. Η «πράσινη» ΠΑΕ σε συνεργασία με την ΜΚΟ «Φάρος τυφλών» τοποθέτησαν σε γλώσσα Μπράιγ την λέξη «Παναθηναϊκός» στο πίσω μέρος των εμφανίσεων του. Την απόφαση αυτή έκανε γνωστή η ομάδα σε δελτίο τύπου της.

Παναθηναϊκός – Κοινωνία: Η ανακοίνωση

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «τριφυλλιού»: «Στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής εταιρικής ευθύνης «Παναθηναϊκός για όλους», η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προχωρά σε ακόμα μία καινοτόμο πρακτική, αγκαλιάζοντας ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες. Στις τρεις νέες φανέλες μας για την αγωνιστική περίοδο 2020-21 εφαρμόσαμε τη γραφή Braille, δηλαδή την ανάγλυφη εκτύπωση που προσφέρει τη δυνατότητα στους τυφλούς να έχουν πρόσβαση στα γραφόμενα, όπως ακριβώς και οι βλέποντες. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σε συνεργασία με την ΜΚΟ «Φάρος τυφλών» που βοήθησε στη γραφή, ξεπέρασε τα τεχνικά προβλήματα χρήσης της συγκεκριμένης μεθοδολογίας πάνω σε ύφασμα τεχνολογίας. Η λέξη «Παναθηναϊκός» γραμμένη με τη γραφή Braille κοσμεί το πίσω μέρος της φανέλας πάνω από τον αριθμό του ποδοσφαιριστή»!

Δείτε ακόμη:

Κάτι σαν… τελικός Euro στην πρεμιέρα του Nations League!
Κάνει ταμείο ένα εκατ. ευρώ από τον Οικονόμου η ΑΕΚ!
Απόσχιση από την ΕΠΟ ζητάει από τη Λίγκα ο Ολυμπιακός!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις