Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

03

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μπάτμαν 2021 – κορονοϊός: Θετικός ο Ρόμπερτ Πάτινσον, σταματούν τα γυρίσματα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπάτμαν 2021 – κορονοϊός: Θετικός ο Ρόμπερτ Πάτινσον, σταματούν τα γυρίσματα

Μπάτμαν 2021 - κορονοϊός: Ο ηθοποιός κατέχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2021 σε σκηνοθεσία Ματ Ριβς.

Μπάτμαν 2021 – κορονοϊός: Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Ρόμπερτ Πάτινσον, γεγονός που επέφερε την ολιγοήμερη διακοπή των γυρισμάτων της ταινίας «Μπάτμαν», η οποία σε σκηνοθεσία Ματ Ριβς αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2021. Η Warner Brothers, που αποφάσισε ένα reboot στον χαρακτήρα του Μπάτμαν με τον Ρόμπερτ Πάτινσον στον κεντρικό ρόλο, δεν προέβη σε κάποιο σχόλιο όσον αφορά στην κατάσταση της υγείας των εργαζομένων μετά τον εντοπισμό κρούσματος, αλλά αρκέστηκε στην εξής δήλωση: «Μέλος της παραγωγής διαγνώστηκε θετικό στον κορωνοϊό και θα απομονωθεί όπως προβλέπεται και από το πρωτόκολλο. Τα γυρίσματα σταματούν προσωρινά».

Το περιοδικό Vanity Fair, ωστόσο, επικαλούμενο καλά πληροφορημένες πηγές αποκάλυψε ότι το κρούσμα αφορά τον Πάτινσον. Η εταιρεία κινηματογραφικής παραγωγή Warner Brothers είχε μπει σε καθεστώς «lockdown», τον Μάρτιο, όπως άλλωστε και οι περισσότερες εταιρείες αυτού του είδους. Ο εκπρόσωπος του γνωστού ηθοποιού, πάντως, δεν απάντησε αμέσως στην έκκληση για σχόλιο.

Η ιστορία Μπάτμαν υπενθυμίζεται ότι λαμβάνει χώρα την περίοδο που ο Μπρους Γουέιν/ Μπάτμαν εξακολουθεί να είναι απλώς ένας άγρυπνος μασκοφόρος και απέχει ακόμα από το να είναι τέλειος. Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Ματ Ριβς, είχε τονίσει ότι ο Μπάτμαν στην ουσία δεν είναι ακόμη ο Μπάτμαν, αλλά υπάρχουν άνθρωποι «που τον φοβούνται». Η παραγωγή της ταινίας ολοκληρώθηκε εν μέσω πανδημίας. Η υπόθεση αφορά κάποια σκοτεινή δύναμη που προσπαθεί να φτάσει στον Μπάτμαν, όσο το έγκλημα εξελίσσεται ανεξέλεγκτα στην πόλη του Γκόθαμ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις