Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός – φιλικά: Στο PAO TV το φιλικό με ΠΑΟΚ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναθηναϊκός – φιλικά: Στο PAO TV το φιλικό με ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός - φιλικά: Διαθέσιμο και στην Cosmote TV από το κανάλι 1 - Από τις 18:30 με pre game ανοίγει η μετάδοση στο “πράσινο κανάλι”

Παναθηναϊκόςφιλικά: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ στο PAO TV. Οι άνθρωποι του “τριφυλλιού” έκαναν γνωστό τον τρόπο που θα μπορούν να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι το τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Θυμίζουμε, τα δύο πρώτα φιλικά των “πρασίνων” μεταδόθηκαν δωρεάν. Ενώ, στο παιχνίδι με την Λαμία υπήρχε η συμβολική τιμή των 0,10 λεπτών. Το PAO TV θα μεταδώσει τον αγώνα με τον “δικέφαλο του βορρά” στην τιμή των 2,5 ευρώ, όπως έκανε γνωστό σήμερα η ίδια η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ακόμα, όσοι φίλαθλοι της ομάδας είναι  συνδρομητές στην Cosmote TV, θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα στο CosmoteSport1. (όπως είχε συμβεί και με τα προηγούμενα φιλικά της ομάδας).

Παναθηναϊκός – φιλικά: Η ανακοίνωση

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. “Το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου στις 7μ.μ. οι φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν στο «Παναθηναϊκός TV» το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας του Τριφυλλιού. Με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο δημοτικό στάδιο Καλλιθέας. Η μετάδοση θα ξεκινήσει στις 6.30 μ.μ. με το pre game του αγώνα και θα ολοκληρωθεί μισή ώρα μετά τη λήξη του ματς με το post game. Ππου θα περιέχει συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης”…

…”Οι τρόποι για να παρακολουθήσετε τη μετάδοση είναι δύο. Ο πρώτος διαδικτυακά μέσα από το paotv.gr με εγγραφή και καταβολή 2,5 €. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να κάνετε τη διαδικασία. Και στη συνέχεια όταν φτάσει η στιγμή που θέλετε να παρακολουθήσετε τη μετάδοση του αγώνα, συνδέεστε στο paotv.gr και πλέον θα έχετε πρόσβαση για να δείτε τη μετάδοση του αγώνα. Ο δεύτερος είναι μέσω του CosmoteSport1, το οποίο θα αναμεταδώσει τηλεοπτικά τον αγώνα”.

Δείτε ακόμη:

Κάτι σαν… τελικός Euro στην πρεμιέρα του Nations League!
Κάνει ταμείο ένα εκατ. ευρώ από τον Οικονόμου η ΑΕΚ!
Απόσχιση από την ΕΠΟ ζητάει από τη Λίγκα ο Ολυμπιακός!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις