Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ναβάλνι νέα: Για δηλητηρίαση με νευροτοξική ουσία κάνει λόγο η Γερμανία
ΚΟΣΜΟΣ

Ναβάλνι νέα: Για δηλητηρίαση με νευροτοξική ουσία κάνει λόγο η Γερμανία

Ναβάλνι νέα: Ο Ναβάλνι, ο οποίος κατέρρευσε κατά την πτήση από την πόλη Τομσκ της Σιβηρίας προς τη Μόσχα τον περασμένο μήνα, νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο Charite του Βερολίνου.

Ναβάλνι νέα: Ο Ρώσος ηγέτης της αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι δηλητηριάστηκε με νευροτοξική ουσία Novichok, σύμφωνα με όσα υποστήριξε η γερμανική κυβέρνηση την Τετάρτη. Οι τοξικολογικές εξετάσεις σε δείγματα αίματος του Αλεξέι Ναβάλνι οι οποίες έγιναν σε εργαστήριο του γερμανικού στρατού βρήκαν «αδιαμφισβήτητα αποδεικτικά στοιχεία» που δείχνουν ότι ο Ρώσος πολιτικός της αντιπολίτευσης έχει δηλητηριαστεί με Νόβιτσοκ, δήλωσε ο Ζάιμπερτ. «Η Ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα ενημερώσει τους εταίρους της στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ για τα αποτελέσματα της έρευνας» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης, επισημαίνοντας ότι «θα συζητήσει την κατάλληλη κοινή απάντηση με τους εταίρους υπό το φως της ρωσικής αντίδρασης».

«Είναι ανησυχητικό ότι ο Ναβάλνι ήταν το θύμα χημικής νευροτοξικής ουσίας στη Ρωσία», συμπλήρωσε και κατέληξε: «Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση καταδικάζει αυτήν την επίθεση με τους πιο δυνατούς όρους. Ελπίζουμε για πλήρη ανάρρωση του Αλεξέι Ναβάλνι». Ο Ναβάλνι, ο οποίος κατέρρευσε κατά την πτήση από την πόλη Τομσκ της Σιβηρίας προς τη Μόσχα τον περασμένο μήνα, νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο Charite του Βερολίνου.

Δείτε ακόμη

Νέα παρέμβαση Πομπέο: Μειώστε τις εντάσεις για να αρχίσουν συνομιλίες
Σάλος με την Πελόζι – Πήγε κομμωτήριο ενώ απαγορεύεται
Τουρκική εφημερίδα: «Δεν αποτελεί καλή είδηση η απόκτηση γαλλικών μαχητικών από την Ελλάδα»
Βίντεο σοκ από την Ουκρανία – 29χρονος αρπάζει 4χρονη σε βενζινάδικο
Αναποτελεσματικές οι προσωπίδες και οι μάσκες με βαλβίδα
Νεκρός ο γνωστός DJ Erick Morillo -Γνωστός για το «I like to move it»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις