Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κύπελλο – Τελικός: Νέα επεισόδια στο σήριαλ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κύπελλο – Τελικός: Νέα επεισόδια στο σήριαλ

Κύπελλο - Τελικός: “Οχι” αστυνομίας για Ριζούπολη, προς Βόλο η διεξαγωγή (;) του “καταραμένου” αγώνα - Σχεδόν σίγουρα νέα αλλαγή ημερομηνίας

Κύπελλο – Τελικός: Συνεχίζεται το σήριαλ για την διεξαγωγή του κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Αυτό γιατί, μετά την αναβολή του αγώνα λόγω κρούσματος κορωνοϊού στους Πειραιώτες, είχε αποφασισθεί να διεξαχθεί ο αγώνας στην Ριζούπολη. Ωστόσο, σύμφωνα με το SDNA η αστυνομία ζήτησε να μην γίνει ο αγώνας στο “Γ. Καμάρας”, αφού, δεν μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή του. Έτσι, όλα δείχνουν, πως, θα επιλεχθεί το Πανθεσσαλικό για να φιλοξενήσει τον αγώνα. Δεν αποκλείεται, δε, η νέα αλλαγή της ημερομηνίας!

Όπως είχε γίνει γνωστό μετά την τελευταία αναβολή του τελικού, οι ιθύνοντες είχαν αποφασίσει να γίνει ο αγώνας στην Ριζούπολη. Αυτό γιατί το ΟΑΚΑ έπρεπε να παραμείνει κλειστό, για να φτιαχτεί ο χλοοτάπητας του και το Πανθεσσαλικό είχε επισημανθεί ως δεύτερη επιλογή. Η απόφαση αυτή υπερψηφίστηκε από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, ωστόσο, η εισήγηση της ΕΛ.ΑΣ αποτελούσε εξ αρχής ένα ερωτηματικό, αφού, δεν ήθελε την Ριζούπολη για λόγους ασφαλείας.

Κύπελλο – Τελικός: Πανθεσσαλικό και άλλη ημερομηνία

Θυμίζουμε, αυτός -η ασφάλεια των αποστολών- ήταν ο λόγος που είχε απορριφθεί η Ριζούπολη και τον Ιούλιο. Καθώς το “στοπ” της αστυνομίας στο “Γ. Καμάρας” είχε οδηγήσει σε αναβολή του τελικού το καλοκαίρι και φτάσαμε Σεπτέμβριο χωρίς να έχει γίνει ο αγώνας. Έτσι, παρά την εκ νέου εισήγηση της ΕΠΟ για την Ριζούπολη, η αστυνομία φαίνεται να την “μπλοκάρει” ξανά, καθώς, δεν μπορεί να εξασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Αυτή η εισήγηση της ΕΛ.ΑΣ μας δείχνει, πως οι δύο αντίπαλοι του τελικού θα μονομαχήσουν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Όσον αφορά στην ημερομηνία; Σε αναδίπλωση οδηγείται η ομοσπονδία και σε συνεννόηση με τη λίγκα δεν αποκλείεται να γίνει ο τελικός 14/9. Ετσι θα διεξαχθεί κανονικά η πρώτη σέντρα του πρωταθλήματος 12/9 και θα αναβληθούν ένα ή δύο αγώνες, αυτοί των φιναλίστ.

Δείτε ακόμη:

Από μέρα σε μέρα η πρόταση Μπακογιάννη για Παναθηναϊκό και Βοτανικό!
Μάρτινς: Ομάδα για όμιλο ο Ολυμπιακός, γι αυτό προετοιμαζόμαστε
Χωρίς το μεγάλο ματς η κλήρωση στο κύπελλο μπάσκετ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις