Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κάτια Ζυγούλη – Σάκης Ρουβάς: Το όμορφο μοντέλο μας εύχεται “καλό μήνα”
LIFESTYLE

Κάτια Ζυγούλη – Σάκης Ρουβάς: Το όμορφο μοντέλο μας εύχεται “καλό μήνα”

Κάτια Ζυγούλη - Σάκης Ρουβάς: Η σύζυγος του γνωστού τραγουδιστή δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, όπου πρωταγωνιστές ήταν ο Σάκης Ρουβάς και ο μικρότερος γιο τους, Απόλλωνας

Κάτια Ζυγούλη – Σάκης Ρουβάς: “Καλό μήνα” θέλησε να ευχηθεί στους διαδικτυακούς της φίλους η Κάτια Ζυγούλη, έτσι λοιπόν αποφάσισε να ανεβάσει μια τρυφερή φωτογραφία του συζύγου της Σάκη Ρουβά με ένα από τα τέσσερα παιδιά τους. Η όμορφη Κάτια τα τελευταία χρόνια έχει αφοσιωθεί στην υπέροχη οικογένεια που έχει δημιουργήσει μαζί με τον γνωστό τραγουδιστή. Το ερωτευμένο ζευγάρι πέρασε ένα ανέμελο καλοκαίρι μαζί με τα τέσσερα παιδιά του, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον Απόλλωνα, ταξιδεύοντας από νησί σε νησί. Τόσο η Κάτια Ζυγούλη όσο και ο Σάκης Ρουβάς, ως λάτρης των social media καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού μοιραζόντουσαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους, στιγμιότυπα από τις διακοπές τους δείχνοντάς πως περνούν την καθημερινότητά τους.

Με αφορμή την έλευση του καινούργιου μήνα και την επίσημη έναρξη του φθινοπώρου, η σύζυγος του γνωστού τραγουδιστή δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, όπου πρωταγωνιστές ήταν ο Σάκης Ρουβάς και ο μικρότερος γιο τους, Απόλλωνας. «Καλό μήνα με χαμόγελα! Πώς σας φαίνεται η ιδέα να ανεβάζουμε όλοι κάθε πρώτη του μήνα μια φωτογραφία με χαμόγελα; Και μόνο με τις προσπάθειες να βγει καλή η selfie θα μας έχει κολλήσει αυτόματα το χαμόγελο για όλη την μέρα!», γράφει χαρακτηριστικά η λεζάντα που συνοδεύει την φωτογραφία που κοινοποίησε στο λογαριασμό της η Κάτια Ζυγούλη.

Δείτε ακόμη

Θέμης Κανέλλος: Από τα 13 μου κατάλαβα ότι δεν μου άρεσε η Μαρία αλλά ο Γιαννάκης
Η “μαγική” Μιλλούση – Κάνει δοκό στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της
Η Κατερίνα Στικούδη χωρίς ίχνος μακιγιάζ στα γυρίσματα του My Style Rocks (pics)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις