Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΕΠΟ – Conference League: Τελικός στην “Αγιά Σοφιά”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΟ – Conference League: Τελικός στην “Αγιά Σοφιά”

ΕΠΟ - Conference League: Θα διεκδικηθεί η διεξαγωγή του τελικού της διοργάνωσης στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ το 2022 ή το 2023

ΕΠΟ – Conference League: Έτοιμη να φιλοξενήσει τον τελικό του Europa Conference League είναι η «Αγιά Σοφία – ΟΠΑΠ Arena». Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ στην χθεσινή της συνεδρίαση πήρε την απόφαση αυτή και φαίνεται πως θα επιδιώξει την διεξαγωγή του τελικού της διοργάνωσης στο νέο γήπεδο της «ένωσης» το 2022 ή το 2023. Ενώ, η Εκτελεστική Επιτροπή έβαλε τέλος στην πιθανότητα, που, είχε συγκεντρώσει το Παγκρήτιο για το Conference League.

Την ίδια ώρα, η απόφαση για το γήπεδο της Κρήτης ήταν αναμενόμενη. Oι άνθρωποι της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έκριναν, πως, δεν υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος για να ολοκληρωθούν τα έργα, που χρειάζονται για να κριθεί έτοιμο να φιλοξενήσει επίσημο αγώνα. Ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες η ΟΥΕΦΑ έχει δηλώσει, πως, το Παγκρήτιο δεν είναι σε θέση να μπεί σε καμία κατηγορία.

ΕΠΟ – Conference League: Το καλό χαρτί

Το τι θα γίνει με το Παγκρητιο δεν προεξοφλεί πως η ΕΠΟ δεν θα κυνηγήσει την διεξαγωγή  του τελικού του Conference League για το 2022 ή το 2023. Για αυτό τον λόγο, οι άνθρωποι της ΕΠΟ αποφάσισαν να θέσουν υποψηφιότητα για τον τελικού της διοργάνωσης, ρίχνοντας στο τραπέζι το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Η «Αγιά Σοφιά – ΟΠΑΠ Arena» αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το καλοκαίρι της νέου χρόνου και θα είναι ένα σύγχρονο γήπεδο. Tο οποίο, τηρεί όλες τις προδιαγραφές των κορυφαίων διοργανώσεων, ενώ, δεν θα δαπανηθούν επιπλέον χρήματα για την διοργάνωση αυτή. Έτσι, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ έκρινε, πως, θα είναι η καλύτερη επιλογή το γήπεδο της «ένωσης».

Δείτε ακόμη:

Ανακοίνωσε Γκιγιέρμε η Αλ Σαντ
Ο Αυγενάκης ζητά από την ΕΠΟ εκλογές Νοέμβριο ή Δεκέμβριο
Super League 1: «Μπλόκο» στην προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις