Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

11

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πέπε Ρέινα – πανό: Η υποδοχή των οπαδών της Λάτσιο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πέπε Ρέινα – πανό: Η υποδοχή των οπαδών της Λάτσιο

Πέπε Ρέινα - πανό: Oι οπαδοί της Λάτσιο τον καλωσόρισαν με έναν τρόπο, που σχολιάστηκε έντονα, καθώς κρέμασαν ένα πανό στο οποίο έγραφε «Η Ρώμη χαιρετάει τον σύντροφο Ρέινα».

Πέπε Ρέινα – πανό: Ο 37χρονος Ισπανός τερματοφύλακας, Πέπε Ρέινα, από την Πέμπτη (27/08), ανήκει κι επίσημα στο δυναμικό της Λάτσιο και οι οπαδοί της ομάδας, τον καλωσόρισαν με έναν τρόπο, που σχολιάστηκε έντονα. Πιο συγκεκριμένα, κρέμασαν ένα πανό σε μία γέφυρα κόντρα στο στάδιο «Ολίμπικο», το οποίο έγραφε: «Roman salutes to Camerata Reina», δηλαδή «Η Ρώμη χαιρετάει τον σύντροφο Ρέινα».

Η λέξη «Camerata» χρησιμοποιείται για την περιγραφή κάποιου ως «σύντροφο» κι έχει συνδεθεί με την περίοδο κυριαρχίας του φασισμού στη χώρα. Πάντως, η ανάρτηση του συγκεκριμένου μηνύματος, δεν ήταν τυχαία καθώς λίγες ημέρες νωρίτερα ο έμπειρος πορτιέρε είχε εκφράσει τη στήριξη του για το ακροδεξιό κόμμα «Vox» στην Ισπανία που μπήκε για πρώτη φορά στην ισπανική Βουλή το 2019.

Ρέινα για κορονοϊό: Μου έλειπε οξυγόνο για 25 λεπτά

Επίσης να αναφέρουμε ότι στο παρελθόν είχε μιλήσει στην ιταλική «Corriere Dello Sport» για τις επιπτώσεις που είχε στην υγεία του ο κορονοϊός, καθώς είχε βρεθεί θετικός. «Μπήκα σε καραντίνα από την στιγμή που διαπίστωσα τα πρώτα συμπτώματα. Είχα πυρετό, βήχα, πονοκέφαλο κάτι που δεν μου είχε συμβεί ξανά.

Ένιωθα πολύ κουρασμένος. Τρόμαξα όταν μου έλειπε το οξυγόνο για 25 λεπτά. Είχε κλείσει ο λαιμός μου και δεν μπορούσε να περάσει ο αέρας. Τις πρώτες επτά-οκτώ ημέρες τις πέρασα απομονωμένος στο σπίτι μου στο Μπέρμιγχαμ», ήταν τα λόγια του έμπειρου τερματοφύλακα.

 

Δείτε ακόμη

Στον “αέρα” ο τελικός του Super Cup – Η Ουγγαρία κλείνει τα σύνορα
Στο κόλπο για Μέσι και η Γιουβέντους – Τι αναφέρει η L’ Equipe
NBA: Ξεκινούν τα playoffs – Η επίσημη ανακοίνωση

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις