Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μέσι – Γιουβέντους: Το τρελό όνειρο του Ιταλικού συλλόγου
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μέσι – Γιουβέντους: Το τρελό όνειρο του Ιταλικού συλλόγου

Μέσι - Γιουβέντους: Σύμφωνα με την Equipe, η διοίκηση του Ιταλικού συλλόγου έχει ήδη επικοινωνήσει με τον Χόρχε Μέσι και έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της.

Μέσι – Γιουβέντους: Η Γιουβέντους προστέθηκε στις ομάδες που θέλησαν να βρεθούν ένα βήμα πιο κοντά στον Λιονέλ Μέσι, με την Equipe να αποκαλύπτει πως άνθρωποι της “Βέκια Σινιόρα” προσέγγισαν τον πατέρα του Αργεντινού επιθετικού. Η Γιουβέντους έχει ένα όνειρο σύμφωνα με την L’ Equipe. Αυτό είναι να ενώσει κάτω από την ίδια στέγη τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Παρότι όλα δείχνουν πως ο Αργεντινός άσος έχει πάρει την απόφαση του να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα και να βρεθεί ξανά μαζί με τον Πεπ Γκουαρδιόλα στην Μάντσεστερ Σίτι, η Γιουβέντους παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις.

Σύμφωνα με την Equipe, η διοίκηση του Ιταλικού συλλόγου έχει ήδη επικοινωνήσει με τον Χόρχε Μέσι, πατέρα του άσου της Μπαρτσελόνα και έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της, θέλοντας σε πρώτη φάση να δει τις προθέσεις του Αργεντινού σταρ. Το ενδιαφέρον δεν έχει προχωρήσει ακόμα σε πρόταση, όμως οι Ιταλοί γνωρίζοντας πως ο εξάκις κάτοχος της Χρυσής Μπάλας πρόσφατα αγόρασε σπίτι στο Μιλάνο είναι διατεθειμένοι να εξαντλήσουν όποιες πιθανότητες έχουν και να πάρει σάρκα και οστά η επιθυμία τους.

Δείτε ακόμη

NBA: Ξεκινούν τα playoffs – Η επίσημη ανακοίνωση
Το cheerleading μπαίνει στα σχολεία με εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας
Μεγάλος τελικός την Κυριακή στο ΟΑΚΑ
Επιμένει ο Μαγκουάιρ για το ξύλο στη Μύκονο: Δεν οφείλω συγγνώμη, με χτύπησαν πολύ οι αστυνομικοί

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις