Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ληστεία Κρήτη: Είχαν στήσει ενέδρα
ΕΛΛΑΔΑ

Ληστεία Κρήτη: Είχαν στήσει ενέδρα

Ληστεία Κρήτη: Τρεις κουκουλοφόροι χτύπησαν τον απόστρατο αξιωματικό και διέφυγαν με λίγα χρήματα, κοσμήματα και το αγροτικό αυτοκίνητο της οικογένειας.

Ληστεία Κρήτη: Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια τριών ένοπλων ληστών μέσα στο σπίτι του στο Ρέθυμνο, φέρεται να έζησε πρώην υψηλόβαθμος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας και η σύζυγός του. Οι κουκουλοφόροι, που εξαπέλυσαν τη ληστρική τους επίθεση, στις 7:30 το πρωί της Πέμπτης, κατά τις ίδιες πληροφορίες που έφερε στο φως το cretalive, χτύπησαν τον αξιωματικό εν αποστρατεία προκειμένου να αποκαλύψει που είχε κρυμμένα χρήματα και άλλα αντικείμενα αξίας, ενώ σε όλη τη διάρκεια της ληστείας οι κουκουλοφόροι οργανωμένοι κακοποιοί κρατούσαν όμηρο τη σύζυγο του πρώην αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ.

Από τον Πέτρο Καρσιώτη

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι εν τέλει οι σκληροί κακοποιοί, που είχαν στήσει ενέδρα στο σπίτι του αξιωματικού και τον ακινητοποίησαν μόλις βγήκε, άρπαξαν μικρό χρηματικό ποσό, κάποια κοσμήματα και τα κλειδιά του αγροτικού οχήματος της οικογένειας με το οποίο κάποιοι από τους ενόπλους διέφυγαν. Επί τόπου έφθασαν οι εν ενεργεία αξιωματικοί της δύναμης του Ρεθύμνου, οι οποίοι ξεκίνησαν σαρωτικές έρευνες προκειμένου να εντοπίσουν και συλλάβουν τους κουκουλοφόρους που οργάνωσαν την ένοπλη εισβολή στο σπίτι του πρώην αξιωματικού.

Ληστεία Κρήτη: Ψάχνουν ίχνη των μελών της συμμορίας

Όλα τα σημεία στα οποία κινήθηκαν τα σάρωσαν ειδικοί του εγκληματολογικού τμήματος για τυχόν αποτυπώματα η στοιχεία DNA κάποιων εκ των δραστών. Σημαντική θεωρείται η κατάθεση του πρώην αξιωματικού για όσα παρατήρησε κατά την εισβολή και για τα άτομα τα οποία μπορεί να γνώριζαν το σπίτι από τυχόν εργασίες του παρελθόντος. Επίσης, ομάδα αστυνομικών εξετάζει εξονυχιστικά βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες διαχείρισης της κυκλοφορίας και κοντινών σπιτιών η καταστημάτων.

Προσπαθούν να «δουν» τους οργανωμένους ενόπλους της συμμορίας σε στιγμές κατά την προσέγγισή τους στο σπίτι, αλλά και το επίσης πολύ σημαντικό, προσπαθούν να έχουν εικόνα του αγροτικού αυτοκινήτου που έκλεψαν και προς ποια κατεύθυνση κινήθηκε. Αν προκύψει το τελευταίο, θα έχει σημειωθεί σημαντική πρόοδος στις έρευνες για τα μέλη της συμμορίας των ενόπλων εισβολέων.

Θεσσαλονίκη: Είχε τραυματίσει με μαχαίρι 66χρονο για ένα μπουφάν

Από την άλλη πλευρά, στη Θεσσαλονίκη, οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία κατά 35χρονου αλλοδαπού, ο οποίος τον Ιανουάριο στην περιοχή της Πολίχνης, αφού τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο στο χέρι 66χρονο κάτοικο της πόλης, αφαίρεσε από το εσωτερικό αυτοκινήτου ιδιοκτησίας της συζύγου του θύματος, ένα μπουφάν.

Δείτε ακόμη

Ελληνοτουρκικά: Και δεύτερο τηλεφώνημα Τραμπ σε Μητσοτάκη
Με αντι-Navtex απαντά η Αθήνα στην Άγκυρα – “Αποδεικνύεται ποιος επιθυμεί την αποκλιμάκωση”
«Πυρά» τουρκικού ΥΠΕΞ κατά Γαλλίας: Ενθαρρύνει επικίνδυνα το ελληνοκυπριακό δίδυμο
Έξαλλη η Άγκυρα για την Eunomia – Τουρκικά μαχητικά παρενόχλησαν ελληνικά F16

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις