Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Εθνική Γαλλίας κορονοϊός: Δύο θετικά κρούσματα στην ομάδα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εθνική Γαλλίας κορονοϊός: Δύο θετικά κρούσματα στην ομάδα

Εθνική Γαλλίας κορονοϊός: Τις υπηρεσίες των Πολ Πογκμπά και Τανγκί Ντομπελέ θα στερηθεί ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Γαλλίας στις αναμετρήσεις 3ο όμιλο της Α΄ κατηγορίας του Nations League, καθώς βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Εθνική Γαλλίας κορονοϊός: “Πονοκέφαλος” επικρατεί στην Εθνική Γαλλία καθώς ο Ντιντιέ Ντεσάν θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Πολ Πογκμπά και Τανγκί Ντομπελέ της Τότεναμ. Ο ομοσπονδιακός προπονητής των «τρικολόρ», ενόψει των αγώνων στο Nations League στις 5 Σεπτεμβρίου στη Σουηδία και τρεις ημέρες αργότερα (8/9) φιλοξενώντας την Κροατία, θα έχει δύο σημαντικά προβλήματα. Ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πολ Πογκμπά βρέθηκε θετικός σε τεστ, στο οποίο υποβλήθηκε χθες, και αποκλείστηκε από την 23άδα και στη θέση του κλήθηκε για πρώτη φορά ο 18χρονος χαφ της Ρεν, Εντουάρντο Καμαβινγκά.

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε και ο Τανγκί Ντομπελέ, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί στις πρώτες δύο αναμετρήσεις της εθνικής Γαλλίας για τον 3ο όμιλο της Α΄ κατηγορίας του Nations League. Ο 23χρονος Γάλλος με καταγωγή από τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό θα παραμείνει σε καραντίνα για διάστημα 15 ημερών, ενώ νέα πρόσωπα στους «τρικολόρ» είναι επίσης ο αμυντικός της Λειψίας, Νταγιό Ουπαμεκανό, και ο επιθετικός της Λιόν, Χουσέμ Αουάρ.

Ραϊόλα: “Ο Πογκμπά δεν φεύγει από την Γιουνάιτεντ”

Επίσης να αναφέρουμε ότι ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Μίνο Ραιόλα, αποκάλυψε τι ισχύει για την πολυσυζητημένη μεταγραφή του Πολ Πογκμπά ξεκαθαρίζοντας ότι ο Γάλλος θα παραμείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. “Θα μείνει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι παίκτης κλειδί για την Γιουνάιτεντ, έχουν ένα σημαντικό πρότζεκτ στο οποίο συμπεριλαμβάνεται 100%. Δεν θα αποδεχθούν καμία πρόταση αυτό το καλοκαίρι να πουλήσουν τον Πογκμπά. Θα μιλήσουμε για νέο συμβόλαιο σύντομα”.

Δείτε ακόμη

Η σκυτάλη απόψε στο Europa League
NBA: Αναβλήθηκαν όλα τα αποψινά παιχνίδια των playoffs – Ιστορική απόφαση των Μπακς
“Επανάσταση” στο ΝΒΑ: Οι Μπακς των Αντετοκούνμπο δεν αγωνίστηκαν – Χάος για την αστυνομική βία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις