Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μπόμπα ίνστα: Οι σκαφάτες διακοπές στο Ιόνιο
LIFESTYLE

Μπόμπα ίνστα: Οι σκαφάτες διακοπές στο Ιόνιο

Μπόμπα ίνστα: Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα βρέθηκαν με τους κουμπάρους τους Μαρίνα Βερνίκου και Μίλτο Καμπουρίδη στο νησί των Φαιάκων και στη συνέχεια ξεκίνησαν τις βόλτες με το σκάφος στο Ιόνιο.

Μπόμπα ίνστα: Τελειωμό δεν έχουν οι καλοκαιρινές διακοπές για το ζεύγος Τανιμανίδη που αυτή την φορά αποφάσισε να επισκεφτεί την  μαγευτική Κέρκυρα. Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα βρέθηκαν με τους κουμπάρους τους Μαρίνα Βερνίκου και Μίλτο Καμπουρίδη στο νησί των Φαιάκων, προκειμένου να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές χαλάρωσης και να γεμίσουν μπαταρίες. Το ερωτευμένο ζευγάρι, αφού γύρισε όλη την Ελλάδα, επέστρεψε για μόλις μια μέρα στην πρωτεύουσα και ήδη από την Τετάρτη πέταξε αεροπορικώς για τα Επτάνησα. Ο γνωστός παρουσιαστής και η μελαχρινή καλλονή μόνο φέτος επισκέφτηκαν δεκάδες μέρη στην Ελλάδα, αποφεύγοντας τα ταξίδια στο εξωτερικό εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο Σάκης και η Χριστίνα συναντήθηκαν στο Ιόνιο με την Μαρίνα και τον Μίλτο πήραν το σκάφος και ξεκίνησαν τις εξορμήσεις στη θάλασσα. Μάλιστα, οι δύο κουμπάρες πήγαν και για ψώνια, ενώ την επόμενη μέρα έκαναν και fish spa. Η παρέα είχε μετά από δύο ημέρες στην μαγευτική Κέρκυρα, μπήκαν όλοι μαζί στο σκάφος και επισκέφτηκαν τα Σύβοτα Θεσπρωτίας, ένα από τα πιο δημοφιλή μέρη της Ηπείρου. Η όμορφη ινφλουένσερ που είναι λάτρης των social media δεν σταμάτησε να ανεβάζει στιγμιότυπα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και να δείχνει στους διαδικτυακούς της φίλους πως περνάει τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Δείτε ακόμη

Το μήνυμα του Θανάση Ευθυμιάδη στους κυνηγούς (pic)
Για jet ski στην Μύκονο η Σάσα Σταμάτη (pics)
Ρομαντική απόδραση στα Κύθηρα για Οικονομάκου – Μιχόπουλο (pics & vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις