Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Οικονομάκου ίνστα: Μίνι απόδραση στα Κύθηρα με τον αγαπημένο της
LIFESTYLE

Οικονομάκου ίνστα: Μίνι απόδραση στα Κύθηρα με τον αγαπημένο της

Οικονομάκου ίνστα: Από την αρχή της εβδομάδας, το ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται στα Κύθηρα, όπου απολαμβάνει ρομαντικές στιγμές και ζει τον έρωτά του.

Οικονομάκου ίνστα: Επτά χρόνια μαζί και ερωτευμένοι όπως στην αρχή της σχέσης τους. Ο λόγος για την Αθηνά Οικονομάκου και τον Φίλιππο Μιχόπουλο, όπου άφησαν για λίγο την εξοχική τους κατοικία στο Γύθειο και έκαναν μια ρομαντική απόδραση στα πανέμορφη Κύθηρα, για να γιορτάσουν την επέτειο για τα επτά ολόκληρα χρόνια που είναι ζευγάρι. Η γνωστή ηθοποιός και ο γοητευτικός επιχειρηματίας φέτος αποφάσισαν να μην επισκεφτούν την κοσμοπολίτικη Μύκονο και την Σαντορίνη και να περάσουν το μεγαλύτερο μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών στην μαγευτική Μάνη, τον τόπο καταγωγής της ηθοποιού.

Ήδη από την αρχή της εβδομάδας, το ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται στα Κύθηρα, όπου απολαμβάνει ρομαντικές στιγμές και ζει τον έρωτά του. Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος άφησαν στον παππού και στην γιαγιά τον γιο τους Μάξιμο και έκαναν μια εξόρμηση για δύο, ώστε να χαλαρώσουν και να ξεκουραστούν. Οι δυο τους περνούν όλη την ημέρα στην παραλία και γεμίζουν μπαταρίες. Επίσης η όμορφη ηθοποιός η οποία είναι λάτρης των social media αποφάσισε να δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία με τον σύζυγό της γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «7 years and counting.. Φτύστε μας μη μας ματιάσετε».

Δείτε ακόμη

Χρυσούλα Διαβάτη: «Τι χάλι είναι αυτό με τον κορονοϊό; Οι νέοι οφείλουν να υποστηρίζουν τον τόπο τους»
Σάσα Σταμάτη και Παύλος Βαρδινογιάννης χαλαρώνουν στη Μύκονο
Η Πηνελόπη από τις Άγριες Μέλισσες ποζάρει με μαγιό στα βράχια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις