Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σάσα Σταμάτη Μύκονος: Μας δείχνει το καλλίγραμμο κορμί της
LIFESTYLE

Σάσα Σταμάτη Μύκονος: Μας δείχνει το καλλίγραμμο κορμί της

Σάσα Σταμάτη Μύκονος: Η Σάσα ξέκλεψε λίγες μέρες από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και ταξίδεψε στο αγαπημένο της νησί, την Μύκονο για να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές και να γεμίσει τις μπαταρίες της.

Σάσα Σταμάτη Μύκονος: Η Σάσα Σταμάτη μπορεί να έχει ένα αρκετά επιβαρυμένο επαγγελματικό πρόγραμμα, καθώς εργάζεται σε δύο εφημερίδες, στα Παραπολιτικά αλλά και στην On Time, ωστόσο η όμορφη δημοσιογράφος με το καλλίγραμμο κορμί κατάφερε να κάνει και εκείνη διακοπές. Η Σάσα ξέκλεψε λίγες μέρες από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και ταξίδεψε στο αγαπημένο της νησί, την Μύκονο για να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές και να γεμίσει τις μπαταρίες της. Μάλιστα, μαζί της βρέθηκε και ο καλός της φίλος Παύλος Βαρδινογιάννης, με τον οποίο έκαναν μαζί μια εξόρμηση στην παραλία και απόλαυσαν δροσερές βουτιές στη θάλασσα. Η Σάσα Σταμάτη, εκτός από μπάνια και ηλιοθεραπεία, αποφάσισε να διασκεδάσει κάνοντας ακόμη και θαλάσσια σπορ.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την γοητευτική δημοσιογράφο να κάνει τζετ σκι σε πολυσύχναστη παραλία της Μυκόνου, φορώντας σωσίβιο και ένα αρκετά σέξι ροζ ολόσωμο μαγιό, το οποίο αναδείκνυε το άκρως καλλίγραμμο κορμί της. Επίσης να αναφέρουμε ότι η Σάσα Σταμάτη σε παλαιότερη εκπομπή της είχε αναφερθεί και στην φημολογούμενη σχέση της με τον Παύλο Βαρδινογιάννη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαστε φίλοι με τον Παύλο. Το ξέρεις πολύ καλά γιατί είχαμε πάει και στον γάμο του μαζί. Δεν με στενοχωρούσαν τα δημοσιεύματα γιατί εγώ έχω πει την αλήθεια. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Δεν θα μπω στη διαδικασία αυτή. Ούτε ο Παύλος στενοχωριόνταν. Είναι πολύ μακριά από όλα αυτά».

 

Δείτε ακόμη

Ρομαντική απόδραση στα Κύθηρα για Οικονομάκου – Μιχόπουλο (pics & vid)
Χρυσούλα Διαβάτη: «Τι χάλι είναι αυτό με τον κορονοϊό; Οι νέοι οφείλουν να υποστηρίζουν τον τόπο τους»
Σάσα Σταμάτη και Παύλος Βαρδινογιάννης χαλαρώνουν στη Μύκονο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις