Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Στέφανος Μιχαήλ – Νάταλι Κάτερ: Είναι full in love και δεν το κρύβουν
LIFESTYLE

Στέφανος Μιχαήλ – Νάταλι Κάτερ: Είναι full in love και δεν το κρύβουν

Στέφανος Μιχαήλ - Νάταλι Κάτερ: Το ζευγάρι, αν και στην αρχή κρατούσε χαμηλούς τόνους, τώρα πια φαίνεται πως είναι full in love και δεν το κρύβει, ο λόγος για τον Στέφανο Μιχαήλ και την Νάταλι Κάτερ.

Στέφανος Μιχαήλ – Νάταλι Κάτερ: Το πρώτο τους καλοκαίρι περνούν μαζί ο Στέφανος Μιχαήλ και η σύντροφός του Νάταλι Κάτερ. Το ζευγάρι, αν και στην αρχή κρατούσε χαμηλούς τόνους, τώρα πια φαίνεται πως είναι full in love και δεν το κρύβει. Ο κούκλος ηθοποιός, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από την τηλεοπτική σειρά “Μπρούσκο” θέλησε να μοιραστεί με τους followers του τον δεσμό του με την όμορφη χορεύτρια. Έτσι λοιπόν το βράδυ της Δευτέρας η Νάταλι δημοσίευσε ένα Instastory, όπου βλέπουμε τον Στέφανο Μιχαήλ να απολαμβάνει μαζί της κρέπα και βάφλα.

Επίσης να αναφέρουμε ότι η συριακής καταγωγής χορεύτρια Νάταλι Κάντερ είχε συστηθεί στο ευρύ κοινό και μέσα από το σύντομο πέρασμά της από το “My Style Rocks”, ενώ παράλληλα είναι και πρώην σύζυγος του Δώρου Παναγίδη, ο οποίος έγινε γνωστός από το ριάλιτι “Power of Love”. Συνάμα το όνομα της Νάταλι είχε ακουστεί και για τη σχέση της με τον Κώστα Σόμμερ. Κλείνοντας η Στέφανος Μιχαήλ είχε ερωτηθεί και για το unfollow της Δανάης Παππά λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ δεν έχω κάνει κανένα unfollow, δεν έχω διαγράψει κανέναν από το Instagram. Οπότε, δεν ξέρω, δεν έχω καμία απάντηση να σας δώσω», είχε δηλώσει ο ηθοποιός.

Δείτε ακόμη

Μπόμπα: Βουτιές στην Χαλκιδική με τους γονείς του Σάκη (pics & vid)
Στην Σαντορίνη Βαλαβάνη, Βασάλος – Μας δείχνουν τα καλλίγραμμα κορμιά τους (pics)
Έγινε κι αυτό: Θαυμαστής είδε την Τούνη και… τα έχασε (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις