Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τούνη Μύκονος: Αλεξανδράκη και… ξερό ψωμί
LIFESTYLE

Τούνη Μύκονος: Αλεξανδράκη και… ξερό ψωμί

Τούνη Μύκονος: Δείτε το βίντεο με τα δύο κορίτσια στην παραλία.

Τούνη Μύκονος: Περνούν και μόνες τους καλά στην Μύκονο η Ιωάννα Τούνη και η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Αυτόπτης μάρτυρας η κάμερα του Mykonos Live TV που εντόπισε τις δύο φίλες να απολαμβάνουν τον ήλιο και την θάλασσα στο beach bar restaurant Nammos στην Ψαρρού.

Μπορεί να ήταν μόνες τους αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν διασκέδαζαν. Τα δύο κορίτσια ήταν μες στο κέφι και την καλή χαρά. Ήπιαν το κρασάκι τους, γέλασαν και χόρεψαν, δείχνοντας να έχουν ξεχάσει τα δυσάρεστα. Η μεν Τούνη το ροζ βίντεο η δημοσιοποίηση του οποίου την ανάγκασε σε δημόσια εξομολόγηση με δάκρυα στα μάτια, η δε Αλεξανδράκη το σοβαρό ατύχημα στο πόδι της ανήμερα των γενεθλίων της, για το οποίο χειρουργήθηκε.

Ο… θαυμαστής

Όπως είναι αναμενόμενο, κάθε εμφάνισή της εκρηκτικής Θεσσαλονικιάς στο «Νησί των Ανέμων», μόνο απαρατήρητη δεν περνά. Αλλά αυτό που έγινε στη βραδινή της βόλτα στα Ματογιάννια, μόνο ως απίθανο μπορείς να το χαρακτηρίσεις. Η Τούνη παρέα με την Δήμητρα Αλεξανδράκη απολαμβάνουν την βόλτα τους, όταν ξαφνικά ένας νεαρός άνδρας αντιλαμβάνεται πως έρχεται προς το μέρος του η σέξι influencer. Η αντίδρασή του όταν την είδε, απίθανη. «Δεν το πιστεύω» έλεγε ξανά και ξανά ενθουσιασμένος, με την Τούνη να τα έχει λίγο χαμένα. Στη συνέχεια της ζήτησε να βγάλουν μαζί φωτογραφία και βίντεο και εκείνη δεν αρνήθηκε. Το όλο σκηνικό κατέγραψε η κάμερα του Mykonos Live TV.

Το πάρτι στη Χαλκιδική & η εντυπωσιακή τούρτα

Η Ιωάννα Τούνη, επέστρεψε από τη Μύκονο για να γιορτάσει τα 27 της χρόνια με τα αγαπημένα της πρόσωπα στη Χαλκιδική. Πιο όμορφη και εντυπωσιακή από ποτέ και με ένα μίνι λαμπερό φόρεμα, η Ιωάννα Τούνη έλαμπε από ευτυχία, ενώ η τούρτα – υπερπαραγωγή κατάφερε να κλέψει για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις! Στο πλευρό της ήταν και η καλή της φίλη και πρώην συμπάικτριά της στο My Style Rocks, Βρισηίδα Ανδριώτου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις