Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χριστίνα Μπόμπα ίνστα: Οικογενειακές διακοπές στην Χαλκιδική
LIFESTYLE

Χριστίνα Μπόμπα ίνστα: Οικογενειακές διακοπές στην Χαλκιδική

Χριστίνα Μπόμπα ίνστα: Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης μετά τις διακοπές στο Αιγαίο και το road trip σε Μετέωρα και Μέτσοβο, βρέθηκαν στην αγαπημένη τους Χαλκιδική, προκειμένου να απολαύσουν όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Χριστίνα Μπόμπα ίνστα: Τις καλοκαιρινές βουτιές της στην όμορφη Χαλκιδική απολαμβάνει αυτές τις μέρες η Χριστίνα Μπόμπα με τον Σάκη Τανιμανίδη και την οικογένειά του. Το ερωτευμένο ζευγάρι μετά τις διακοπές στο Αιγαίο και το road trip σε Μετέωρα και Μέτσοβο, βρέθηκε στην αγαπημένη του Χαλκιδική και ζει στιγμές απόλυτης οικογενειακής ευτυχίας. Η σύζυγος του Σάκη, που είναι μια από τις πιο συζητημένες παρουσίες της ελληνικής showbiz, έχει ιδιαίτερη αδυναμία στους γονείς και τα αδέλφια του παρουσιαστή, για αυτό το λόγο λοιπόν το ζευγάρι αποφάσισε να αφιερώσει λίγες μέρες από τις φετινές διακοπές στα αγαπημένα τους πρόσωπα στη Χαλκιδική.

Μαζί με την αδελφή του Σάκη, την Κασιανή Τανιμανίδη και την συννυφάδα της (σύζυγο του γιατρού αδελφού του Σάκη), την Βούλα Αδαμοπούλου, η Χριστίνα Μπόμπα βρέθηκε σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες της περιοχής και οι φωτογραφίες στα social media δεν είχαν τέλος. Συγκεκριμένα, τα τρία κορίτσια βρέθηκαν στην παραλία Καβουρότρυπες, στη Χαλκιδική και απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα. Η Μπόμπα ως λάτρης των social media ανέβαζε συνέχεια φωτογραφίες και βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

   

Δείτε ακόμη

Στην Σαντορίνη Βαλαβάνη, Βασάλος – Μας δείχνουν τα καλλίγραμμα κορμιά τους (pics)
Έγινε κι αυτό: Θαυμαστής είδε την Τούνη και… τα έχασε (vid)
Το παθιασμένο φιλί της Χατζίδου με τον Ετεοκλή (pic)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις