Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Κεφαλογιάννη – Μάτσας: Οι πρώτες διακοπές στο Ρέθυμνο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κεφαλογιάννη – Μάτσας: Οι πρώτες διακοπές στο Ρέθυμνο

Κεφαλογιάννη - Μάτσας: Μετά την Επίδαυρο το ερωτευμένο ζευγάρι έβαλε πλώρη για το Ρέθυμνο, τον τόπο καταγωγής της όμορφης πολιτικού.

Κεφαλογιάννη – Μάτσας: Μπορεί να κρατούν και οι δυο χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή, ωστόσο ο έρωτας που έχει αναπτυχθεί ανάμεσά τους δεν κρύβεται. Ο λόγος για την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Όλγα Κεφαλογιάννη και τον μουσικοσυνθέτη Μίνωα Μάτσα. Να αναφέρουμε ότι το ερωτευμένο ζευγάρι περνά το πρώτο του καλοκαίρι στην Κρήτη και απολαμβάνει την κάθε του στιγμή. Το ευτυχισμένο ζευγάρι μετά από τις διακοπές που έκανε στο σπίτι της οικογένειας Μάτσα στις Σπέτσες και μετά τις εμφανίσεις στην Επίδαυρο, στους Πέρσες που σκηνοθέτησε ο Δημήτρης Λιγνάδης και στο ρεσιτάλ του Λεωνίδα Καβάκου, έφτασε η ώρα να ανοίξει τα πανιά του για το Ρέθυμνο, τόπο καταγωγής της πολιτικού. Το Ρέθυμνο είναι η πόλη που λατρεύει η Όλγα Κεφαλογιάννη, και μια πόλη που την συνδέει τόσο με την παιδική της ηλικία όσο και με την πολιτική της καριέρα.

Από κει και πέρα να αναφέρουμε ότι οι εμφανίσεις τους είναι σε ήσυχα στέκια της Αθήνας, θέατρα και μουσικές σκηνές. Η γνωριμία τους έγινε από κοινούς φίλους, τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη που είναι φίλος με τον Μίνω Μάτσα και την Χρυσή Βαρδινογιάννη που είναι και ξαδέρφη της Όλγας Κεφαλογιάννη. Έχοντας βγει και οι δυο από μακροχρόνιες σχέσεις, η Όλγα Κεφαλογιάννη μετά από γάμο 15 ετών με τον Μάνο Πενθερουδάκη κι εκείνος από μια πολυετή σχέση με την Μαρία Κίτσου, κρατούν χαμηλούς τόνους.

Δείτε ακόμη

Στη Μύκονο η εξωτική Τίνα Κουνάκι
Ο Γιώργος Κιμούλης απόλαυσε την κόρη του στην Επίδαυρο
Η Τόκιο του Casa de Papel έβαλε φωτιά στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις