Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Τίνα Κουνάκι Μύκονος: Στην Ελλάδα η πανέμορφη σύζυγος του Βενσάν Κασέλ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τίνα Κουνάκι Μύκονος: Στην Ελλάδα η πανέμορφη σύζυγος του Βενσάν Κασέλ

Τίνα Κουνάκι Μύκονος: Η Τίνα Κουνάκι σύζυγός του κορυφαίου Γάλλου ηθοποιού Βενσάν Κασέλ, και μητέρα του παιδιού τους, αναστατώνει τη Μύκονο με την σέξι παρουσία της.

Τίνα Κουνάκι Μύκονος: Η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Βενσάν Κασέλ, η δεύτερη σύζυγος του Γάλλου ηθοποιού, βρέθηκε για λίγες ημέρες μαζί με την παρέα της στην Μύκονο. Πανέμορφη, με εντυπωσιακό κορμί, παρά το γεγονός ότι πριν λίγο καιρό γέννησε έδειξε να απολαμβάνει τις ολιγοήμερες διακοπές στο νησί των ανέμων.

Το μοντέλο Τίνα Κουνακέι επιδόθηκε σε θαλάσσιες βουτιές και φωτογραφίσεις στην παραλία, απόλαυσε την φιλοξενία του Cavo Tagoo και επέστρεψε στην Γαλλία. Στη Μύκονο βρέθηκε χωρίς τον σύζυγό της, ενώ μαζί της έκανε διακοπές και ο εξίσου γοητευτικός αδερφός της.

Ο Βενσάν και η Τίνα κοινοποίησαν την σχέση τους τον Ιούλιο του 2016, όταν η Τίνα, ηλικίας μόλις 19 ετών, τότε, ανάρτησε μια φωτογραφία της, αγκαλιά με τον γοητευτικό ηθοποιό. Η Τίνα Κιουνάκι, γεννημένη στη Γαλλία από πατέρα Μαροκινό με ρίζες από το Τόγκο και από Σισιλιάνα μητέρα, μεγάλωσε στη νοτιοδυτική Γαλλία και αργότερα έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο της μόδας ως μοντέλο στην Ισπανία. Με τον 53χρονο ηθοποιό παντρεύτηκαν πριν δύο χρόνια στη νοτιοδυτική Γαλλία μετά από δύο χρόνια σχέσης και τέσσερις μήνες αργότερα ανακοίνωσαν πως περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Η 23χρονη εξωτική καλλονή φωτογραφήθηκε ενώ ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη γυμνή για το εξώφυλλο του περιοδικού «Photo», ακριβώς όπως είχε κάνει πριν από χρόνια και η πρώην σύζυγός του, η Μόνικα Μπελούτσι, για το Vanity Fair. Ο Βενσάν Κασέλ έχει ήδη δύο παιδιά με την πρώην σύζυγό του Μόνικα Μπελούτσι, την 16χρονη Ντέβα και την 10χρονη Λεόνι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις