Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Κιμούλης Επίδαυρος κόρη: Στο Αρχαίο Θέατρο για να καμαρώσει την Μαριάννα του
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κιμούλης Επίδαυρος κόρη: Στο Αρχαίο Θέατρο για να καμαρώσει την Μαριάννα του

Κιμούλης Επίδαυρος κόρη: Το βράδυ του Σαββάτου, ο Γιώργος Κιμούλης βρέθηκε στην Επίδαυρο προκειμένου να απολαύσει την κόρη του επί σκηνής.

Κιμούλης Επίδαυρος κόρη: Στην Επίδαυρο βρέθηκε ο Γιώργος Κιμούλης για να απολαύσει την κόρη του, Μαριάννα, επί σκηνής. Η κόρη του Γιώργου Κιμούλη συμμετέχει μαζί με άλλους ηθοποιός στην παράσταση «Όρνιθες» του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία του Γιάννη Ρήγα και πρωταγωνιστές τον Ταξιάρχη Χάνο και τον Χρήστο Στέργιογλου. Ο γνωστός ηθοποιός κάθισε στις πρώτες θέσεις του αρχαίου θεάτρου και απόλαυσε την κόρη του στο ρόλο του Κήρυκα. Η Μαριάννα Κιμούλη, ακολουθώντας πιστά τα χνάρια του πατέρα της, σπούδασε υποκριτική στο Royal Central School of Speech & Drama στο Λονδίνο και στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, ενώ έχει λάβει μέρος σε πλήθος θεατρικών παραστάσεων.

Επίσης να αναφέρουμε ότι ο Γιώργος Κιμούλης της έχει ιδιαίτερη αδυναμία και πάντα την στηρίζει σε κάθε της επαγγελματικό βήμα. Το ίδιο όμως ισχύει και από την πλευρά της Μαριάννας, που σε κάθε παράσταση του πατέρα της βρίσκεται κοντά του. Η Μαριάννα Κιμούλη είναι η μοναχοκόρη του Γιώργου Κιμούλη από τον γάμο του με την πολιτικό Μαρία Δαμανάκη. Μετά το τέλος της παράστασης ο ηθοποιός βρέθηκε στα παρασκήνια του θεάτρου και πόζαρε στο πλευρό της κόρης του.

Δείτε ακόμη

Η Τόκιο του Casa de Papel έβαλε φωτιά στο Instagram
Στις 18 Σεπτεμβρίου η μεγάλη υπαίθρια “Συναυλία θερινής νυκτός”
Στη μεγάλη οθόνη το θρυλικό Dirty Dancing

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις