Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τανιμανίδης – Μπόμπα: Στον Αρμενιστή το ερωτευμένο ζευγάρι
LIFESTYLE

Τανιμανίδης – Μπόμπα: Στον Αρμενιστή το ερωτευμένο ζευγάρι

Τανιμανίδης - Μπόμπα: Στον Αρμενιστή βρίσκεται το ερωτευμένο ζευγάρι όπου περνάει τις καλοκαιρινές του διακοπές μετά την εξόρμηση στα Μετέωρα.

Τανιμανίδης – Μπόμπα: Μπορεί το καλοκαίρι να ξεκίνησε με βόλτες και βουτιές στα ελληνικά νησιά, αλλά ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα αποφάσισαν μέσα στον Αύγουστο να κάνουν ένα ξεχωριστό road trip στο βουνό. Το ζευγάρι, αρχικά, βρέθηκε στα Μετέωρα, έπειτα πέρασε από το Μέτσοβο για κυνήγι τρούφας και κατέληξε στην αγαπημένη τους Χαλκιδική.

Χαλαροί και χαμογελαστοί παρά την κακοκαιρία, ο Σάκης και η Χριστίνα πήγαν στην αγαπημένη τους παραλία στη Χαλκιδική, όπου απόλαυσαν στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης και έκαναν φυσικά και μια στάση από το πατρικό του γνωστού παρουσιαστή στη Θεσσαλονίκη. Εκεί, ο Σάκης Τανιμανίδης συναντήθηκε με τον μπαμπά του και τον βοήθησε με το μποστάνι που έχει φτιάξει στην αυλή του σπιτιού.

    

Ο Τανιμανίδης μαζεύει ζαρζαβατικά μαζί με τον μπαμπά του

«Ο σούπερ μπαμπάς έχει κάνει μπαξέ στη Θεσσαλονίκη… και ήθελε να τον βοηθήσω να μαζέψει τα ζαρζαβατικά του (δλδ να μου flexάρει τον μπαξέ)!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σάκης Τανιμανίδης και ανέβασε ένα video από το μποστάνι του πατέρα του! Ενώ, ακολούθησε και μια φωτογραφία πατέρα και γιου με τον δεύτερο να ρωτά τους διαδικτυακούς του φίλους,  αν μοιάζει τελικά στον μπαμπά του!

Δείτε ακόμη

Στο νησί των Ιπποτών η “Queen Dina” (pics)
Η Τσιμιτσιλή απόλαυσε το ηλιοβασίλεμα της Πάρου με εκλεκτή παρέα (pics)
Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Μου λείπει ο πατέρας μου» – 16 χρόνια από τον θάνατο του ηθοποιού

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις