Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σπυροπούλου ίνστα: Μίνι απόδραση στην Ρόδο
LIFESTYLE

Σπυροπούλου ίνστα: Μίνι απόδραση στην Ρόδο

Σπυροπούλου ίνστα: Τη γενέτειρά της, το νησί των Ιπποτών αποφάσισε να επισκεφτεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου προκειμένου να δει τους γονείς της.

Σπυροπούλου ίνστα: Μπορεί μέχρι πριν λίγες ημέρες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να βρισκόταν στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, ωστόσο τώρα αποφάσισε να επισκεφτεί την γενέτειρά της, την Ρόδο. Η γνωστή παρουσιάστρια, μπορεί να μην επισκέπτεται το νησί της όσο συχνά θέλει, αλλά όποτε βρίσκει χρόνο κάνει μια μίνι απόδραση για να δει τους γονείς, την οικογένεια και τους φίλους της.

Αυτές τις μέρες, λοιπόν, η  “Queen Dina” ταξίδεψε για το νησί των Ιπποτών. Η ίδια απόλαυσε την Παρασκευή το μεσημέρι τον ήλιο και τη θάλασσα και έκανε τις βουτιές της μαζί με τον τετράποδο φίλο της, τον μικρό Misu που δεν αποχωρίζεται στιγμή. Επίσης να αναφέρουμε ότι τα γενέθλιά του με ένα μεγάλο πάρτι στη Ρόδο παρουσία πολλών celebrities της ελληνικής showbiz γιόρτασε το βράδυ της Παρασκευής ο δήμαρχος του νησιού Αντώνης Καμπουράκης.

 

Το πάρτι γενεθλίων του Καμπουράκη

Ο εορτάζων που είναι πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου και ιδιοκτήτης του «Rodos Palace» υποδέχτηκε με χαρά τους διάσημους φίλους του σε αγαπημένο bar restaurant στο νησί όπου αγκαλιά με την σύζυγό του Εύη έσβησαν τα κεράκια της τούρτας του. Η συνάντηση έγινε αρχικά στο lobby του γνωστού ξενοδοχείου που έχει ο δήμαρχος Ρόδου και έπειτα ακολούθησε ένα εκλεκτό δείπνο σε αγαπημένο στέκι της Ρόδου.

Το παρών στο πάρτι γενεθλίων που πραγματοποιήθηκε τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό, καθώς ήταν σε ανοιχτό εξωτερικό χώρο, έδωσαν μεταξύ άλλων: ο Αντώνης Ρέμος, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Ιωάννα Μπέλλα, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο pr manager Χάρης Σιανίδης, η Μαρία Καλάβρια, ο Κώστας Πηλαδάκης, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και άλλοι.

Δείτε ακόμη

Η Τσιμιτσιλή απόλαυσε το ηλιοβασίλεμα της Πάρου με εκλεκτή παρέα (pics)
Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Μου λείπει ο πατέρας μου» – 16 χρόνια από τον θάνατο του ηθοποιού
Το πρώτο μήνυμα της Έρρικας Πρεζεράκου μέσα από το νοσοκομείο μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε
Σελένα Γκόμεζ: «Η καραντίνα μου έμαθε πολλά για τον εαυτό μου»
“Κάθε μέρα σε αγαπώ περισσότερο” – Ξανά πατέρας ο πρώην της Αθηνάς Ωνάση

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις