Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τσιμτσιλή ίνστα: Απολαμβάνει το ηλιοβασίλεμα της Πάρου
LIFESTYLE

Τσιμτσιλή ίνστα: Απολαμβάνει το ηλιοβασίλεμα της Πάρου

Τσιμτσιλή ίνστα: Στην όμορφη Πάρο βρίσκεται η οικοδέσποινα του «Happy Day» με την οικογένειά της αλλά και με εκλεκτή παρέα.

Τσιμτσιλή ίνστα: Στην μαγευτική Πάρο βρίσκεται εδώ και ένα μήνα η Σταματίνα Τσιμτσιλή γεμίζοντας μπαταρίες ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Η οικοδέσποινα του «Happy Day» επισκέπτεται κάθε χρόνο το νησί του Αιγαίου μαζί με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό και τα τρία παιδιά τους, Νάγια, Μαίρη και Γιάννη, μιας και εκεί έχουν το εξοχικό της. Παρόλα αυτά το Κυκλαδίτικο νησί δεν είναι μόνο για την οικογένειά Σοφού αγαπημένος προορισμός, αφού τόσο η Μάρα Ζαχαρέα όσο και η Τίνα Μεσσαροπούλου περνούν κάθε καλοκαίρι εκεί τις διακοπές τους.

Η παρουσιάστρια του Alpha διαθέτει στενή φιλική σχέση και με τις δύο γυναίκες, επομένως χαίρονται όλες μαζί τις ομορφιές της Πάρου. Βέβαια, από το πλευρό της Σταματίνας Τσιμτσιλή δεν λείπουν ποτέ τα παιδιά της. Πρόσφατα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Μάρα Ζαχαρέα και η Τίνα Μεσσαροπούλου απόλαυσαν ένα μαγευτικό ηλιοβασίλεμα στη Νάουσα της Πάρου, γεγονός που η σύζυγος του Θέμη Σοφού αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της. «Αυτή η μαγική ώρα του ηλιοβασιλέματος που χρωματίζει τον ουρανό με δεκάδες διαφορετικές αποχρώσεις…είναι η αγαπημένη μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή στη λεζάντα της ανάρτησής της.

     

Δείτε ακόμη

Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Μου λείπει ο πατέρας μου» – 16 χρόνια από τον θάνατο του ηθοποιού
Το πρώτο μήνυμα της Έρρικας Πρεζεράκου μέσα από το νοσοκομείο μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε
Σελένα Γκόμεζ: «Η καραντίνα μου έμαθε πολλά για τον εαυτό μου»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις