Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ: Η αποστολή στο Πήλιο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ: Η αποστολή στο Πήλιο

ΠΑΟΚ: O Άμπελ Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΟΚ που σήμερα Τρίτη (4/8) θα βρεθεί στο Πήλιο, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας.

ΠΑΟΚ: O Άμπελ Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΟΚ που σήμερα Τρίτη (4/8) θα βρεθεί στο Πήλιο, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ προπονήθηκαν τη Δευτέρα (3/8), με τον Στοχ να απουσιάζει, μιας και βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Άμπελ Φερέιρα ανακοίνωσε τα ονόματα που την Τρίτη (4/8) θα βρίσκονται στην αποστολή που αναχωρεί για το Πήλιο.

Στη σχετική της ανακοίνωση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η δουλειά το πρωί της Δευτέρας ήταν διπλή για τους παίκτες. Η ομάδα χωρίστηκε σε δύο γκρουπ για προπόνηση και εργομετρικές εξετάσεις. Το πρόγραμμα στη Νέα Μεσημβρία είχε παιχνίδια φυσικής κατάστασης, δουλειά στο passing game και μάχες… ποδοβόλεϊ. Οι Δημήτρης Πέλκας , Ίνγκι Ίνγκασον , Ντόουγκλας Αουγκούστο και Ζήσης Χατζηστραβός ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και θεραπείες λόγω των προβλημάτων τραυματισμού που αντιμετωπίζουν. Την Τρίτη (04.08) ο Δικέφαλος αναχωρεί για Πήλιο, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ποιοι παίκτες απαρτίζουν την αποστολή

Οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι: Ζίβκοβιτς, Πασχαλάκης, Ρέι, Μελίσσας, Μιχάι, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Διαμαντής, Τσαούσης, Ροντρίγκο, Μάτος, Γιαννούλης , Βέρνμπλουμ, Εσίτι, Ντόουγκλας, Τσιγγάρας, Μπαλογιάννης, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιός, Τζόλη , Ουάρντα, Άκπομ, Σφιντέρσκι, Κούτσιας. Ο Χατζηστραβός θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη για θεραπείες, ο Στοχ είναι σε καραντίνα κι ο Μίσιτς ακολουθεί το δικό του πρόγραμμα. Να σημειωθεί τέλος πως στο Πήλιο βρίσκεται για προπονήσεις και η αποστολή του Ατρομήτου.

Δεν αποχωρεί ο Βέρνμπλουμ

Ο μάνατζερ του Πόντους Βέρνμπλουμ διέψευσε τις φήμες που θέλουν τον πελάτη του να αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ. «Ο Πόντους είναι έτοιμος εδώ και καιρό. Έχω σταματήσει να σχολιάζω φήμες, υπάρχουν πάντα στα ΜΜΕ. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μην τις διαβάζετε», είπε χαρακτηριστικά σε ΜΜΕ της Σουηδίας.

Δείτε ακόμη

Απαιτούν την άνοδό τους στη Super League τα Χανιά!
Πιτίνο καλεί Σπανούλη στην Εθνική
Πέντε θετικά κρούσματα στην εθνική ανδρών πόλο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις