Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Σον Πεν γάμος: Τρίτη φορά γαμπρός στα “κρυφά” – Με μια πανέμορφη 28χρονη
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σον Πεν γάμος: Τρίτη φορά γαμπρός στα “κρυφά” – Με μια πανέμορφη 28χρονη

Σον Πεν γάμος: Ο Σον Πεν παντρεύτηκε την κατά 31 χρόνια μικρότερή του Λέιλα Τζορτζ.

Σον Πεν γάμος: Γαμπρός για τρίτη φορά ντύθηκε ο 59χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης του Χόλιγουντ, Σον Πεν. Ο «σκληρός» του Χόλιγουντ στο παρελθόν υπήρξε παντρεμένος με τη βασίλισσα της ποπ Μαντόνα από το 1986 μέχρι και το 1989. Η θυελλώδης του σχέση με την τραγουδίστρια τελείωσε άδοξα με διαζύγιο, όταν η Μαντόνα υποστήριξε ότι ο ηθοποιός την κακοποιούσε.

Ο γάμος του με την πρωταγωνίστρια του House of Cards, Ρόμπιν Ράιτ, με την οποία απέκτησε δυο παιδιά, πέρασε από σαράντα κύματα, το 2007 το ζευγάρι έκανε αίτηση διαζυγίου ενώ το 2008 απέσυρε την αίτηση κι η επανένωση ακολούθησε. Ένα χρόνο αργότερα Ρόμπιν Ράιτ κατέθεσε ξανά αίτηση διαζυγίου και δήλωσε ότι δεν υπήρχε πρόθεση επανασύνδεσης. Το διαζύγιο τους εκδόθηκε τελικά το 2010 μετά από 14 χρόνια γάμου.

Σον Πεν – Μαντόνα
Σον Πεν – Ρόμπιν Ράιτ

Αυτή τη φορά παντρεύτηκε με την κατά 31 χρόνια μικρότερη του και Αυστραλιανή ηθοποιό Λέιλα Τζορτζ, η οποία είναι κόρη του ηθοποιού Βινσεντ ντ’ Ονόφριο. Όπως υποστηρίζει δημοσίευμα της Mirror, τα αποκαλυπτήρια του γάμου έγιναν όταν η ακτιβίστρια και σύζυγος του παραγωγού της ταινίας «Black Swan», Ιρένα Μενταβόϊ, το βράδυ της Παρασκευής έδωσε «συγχαρητήρια» στο ζευγάρι μέσω Instragram γράφοντας χαρακτηριστικά «Είμαστε τόσο χαρούμενοι για τους @leilageorge #seanpenn που παντρεύονται. Σας αγαπάμε».

Ωστόσο κανείς από τους δυο ηθοποιούς μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιώσει τον γάμο. Ο διάσημος ηθοποιός Σον Πεν είναι βραβευμένος με δύο Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για τις ταινίες «Σκοτεινό Ποτάμι» και «Milk» και από τον γάμο του με την ηθοποιό Ρόμπιν Ράιτ απέκτησε δύο παιδιά. Στο παρελθόν είχε επίσης απασχολήσει τους δημοσιογράφους με τον δεσμό του με την Σαρλίζ Θερόν, ο οποίος έληξε άδοξα. Η Λέιλα Τζορτζ από την άλλη, που εκτός από τον πατέρα της, και η μητέρα της είναι επίσης η γνωστή ηθοποιός Γκρετα Σκακι, σπούδασε τέχνη στο Λονδίνο και πρόσφατα συμμετείχε στις ταινίες «Mortal Engines» (2018) και «The Kid» (2019). Το ζευγάρι είναι μαζί τα τέσσερα τελευταία χρόνια ενώ έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί τον Οκτώβρη του 2016.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις