Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Κέισι Μίζιου ίνσταγκραμ: Το μήνυμα αγάπης στον σύντροφό της
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κέισι Μίζιου ίνσταγκραμ: Το μήνυμα αγάπης στον σύντροφό της

Κέισι Μίζιου ίνσταγκραμ: Η πρώην παίκτρια του GNTM, με ανάρτηση της στο Instagram, εξέφρασε δημόσια την αγάπη της στον σύντροφο της με αφορμή την επέτειο της σχέσης τους.

Κέισι Μίζιου ίνσταγκραμ: Τον απόλυτο έρωτα ζει η Κέισι Μίζιου, η οποία σήμερα κλείνει δύο χρόνια σχέσης με τον αγαπημένο της Δημήτρη Τρίτο. Η νεαρή καλλονή, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της στον δεύτερο κύκλο του GNTM, είναι full in love με τον αγαπημένο της σύντροφο και δεν ο κρύβει.

Η Κέισι, η οποία ήταν μια από τις κοπέλες που έφτασε στον τελικό, μαζί με τον αγαπημένος της, έβγαλαν μια τρυφερή φωτογραφία κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Πάτμο, την οποία ανήρτησε η Κέισι στο Instagram, συνοδευόμενο από ένα μήνυμα αγάπης προς τον καλό της.

Κέισι: «2 χρόνια γεμάτα αγάπη και έρωτα!»

«Πέρυσι τέτοια εποχή είχαμε δώσει μια υπόσχεση ο ένας στον άλλο και την κρατήσαμε. Μακριά ο ένας από τον άλλο για 6 μήνες με την στοιχειώδη επικοινωνία και μέσα από πολλά γράμματα αγάπης φέτος είμαστε μαζί και κλείνουμε 2 χρόνια γεμάτα αγάπη και έρωτα! Εμείς ξέρουμε και αυτό φτάνει!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε ακόμη

Στράτος Τζώρτζογλου & Σοφία Μαριόλα: Δεν κρατιούνται… ούτε στην πισίνα
Η κόρη του ΓΑΠ ζει τον απόλυτο έρωτα (pic)
Next stop… Νάξος, για την Σίσσυ Χρηστίδου (pics & vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις