Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τζώρτζογλου – Μαριόλα: Δεν κρατιούνται ούτε στην πισίνα
LIFESTYLE

Τζώρτζογλου – Μαριόλα: Δεν κρατιούνται ούτε στην πισίνα

Τζώρτζογλου - Μαριόλα: Ένα χρόνο παντρεμένοι και το πάθος τους ξεχειλίζει.

Τζώρτζογλου – Μαριόλα: Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η σύζυγός του, Σοφία Μαριόλα είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια που έχουμε δει. Για την ακρίβεια, είναι ο… ορισμός της καψούρας. Η κάμερα του Mykonos Live TV εντόπισε το ζευγάρι στο SantΑnna στην Παράγκα και ήταν ασυγκράτητοι.Ο γνωστός ηθοποιός και η σύζυγός του, που συνεχίζουν τις διακοπές τους στη Σαντορίνη πλέον, αντάλλασσαν καυτά φιλιά και αγκαλιές μέσα στην πισίνα, κάνοντας πολλά βλέμματα θαμώνων να πέσουν πάνω τους. Όπως είναι γνωστό, το ζευγάρι φιλοξένησε η κουμπάρα τους Βάνα Μπάρμπα, στη βίλα του αείμνηστου αγαπημένου της φίλου Μιχάλη Ασλάνη την οποία εγκαινίασε.

Η πληθωρική πρωταγωνίστρια, πριν από αρκετούς μήνες ανακοίνωσε επίσημα ότι πέρασε στα χέρια της το πολυτελές σπίτι του θρυλικού σχεδιαστή μόδας στο κυκλαδίτικο νησί, αποκαλύπτοντας παράλληλα τα σχέδιά της να επενδύσει σε αυτό. Ύστερα όμως ήρθε ο κορονοϊός και τα πλάνα της «πάγωσαν». Η ίδια παρ’ όλα αυτά ταξίδεψε στη Μύκονο, άνοιξε τη βίλα και φιλοξένησε σε αυτήν τους κουμπάρους της Σοφία και Στράτο, με τους οποίους έβγαλε και μια selfie με φόντο το οίκημα και την πισίνα.

«Βρίσκομαι στη Μύκονο εδώ και αρκετό καιρό. Κάνω ένα boutique hotel που θα λέγεται Αρμονία και γενικά έχω αρχίσει ν’ ασχολούμαι με επενδύσεις, όχι μόνο ξενοδοχειακές, αλλά κι αυτές που αφορούν την παραλία. Οι άνθρωποι θα μπορούν βάσει του project που έχω σκεφτεί ν’ απολαμβάνουν τον εναλλακτικό τουρισμό της Μυκόνου» δηλώνει η ίδια στην «Espresso».

Δείτε ακόμη

Η Κρεμλίδου, χωρίς περιστροφές: «Ισχύει αυτό που λένε για τους έγχρωμους ότι you never go back»
”Έτρεξαν μέλια” στο στούντιο: Τζώρτζογλου – Μαριόλα πήγαν στον Γρηγόρη και ξεχείλιζε έρωτας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις