Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τζώρτζογλου – Μαριόλα: Στον Αρναούτογλου, μία συνέντευξη γεμάτη φιλοσοφία
LIFESTYLE

Τζώρτζογλου – Μαριόλα: Στον Αρναούτογλου, μία συνέντευξη γεμάτη φιλοσοφία

Τζώρτζογλου - Μαριόλα: Κοινή συνέντευξη παραχώρησαν ο Στράτος Τζώρτζογλου με τη σύζυγό του Σοφία Μαριόλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησαν για τη γνωριμία τους και τον γάμο τους.

Τζώρτζογλου – Μαριόλα: Κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου, ο Στράτος Τζώρτζογλου με την Σοφία Μαριόλα μίλησαν στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Κοινή συνέντευξη παραχώρησαν ο Στράτος Τζώρτζογλου με τη σύζυγό του Σοφία Μαριόλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησαν για τη γνωριμία τους και τον γάμο τους. Ο Στράτος έκατσε πρώτος απέναντι από τον παρουσιαστή και δέχθηκε τις ερωτήσεις του. Ο ηθοποιός, εμφανώς ανανεωμένος, είπε πως βρίσκεται σε μια πολύ καλή φάση της ζωής του, καθώς είναι σε μια ηλικία που «έχει περισσότερη γαλήνη και σιγουριά». Μάλιστα, τόνισε πως «το να είσαι ευτυχισμένος είναι συνειδητή απόφαση».

Αναφορικά με τον πρόσφατο γάμο του, σχολίασε πως, «η απόφαση μου να παντρευτώ μου έχει δώσει μια νέα ματιά, υπάρχει μια ανανέωση στον τρόπο που βιώνω τα πράγματα, υπάρχει αγνός έρωτας στη ζωή μου». Ο Στράτος αναφέρθηκε και στον πρώτο του γάμο με την ηθοποιό Μαρία Γεωργιάδου, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα γιο μαζί, τον Αλκιβιάδη, και διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις. Μάλιστα, δήλωσε «τυχερός» που η Μαρία βρέθηκε στη ζωή του. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στη σχέση που έχει με το γιο του και πώς αποδέχτηκε ο νεαρός Αλκιβιάδης, τη νέα του σύντροφο. Για τη Σοφία τόνισε πως έκανε «επιλογή» ζωής, καθώς «είναι δύσκολο να δεχθεί ένας άνθρωπος το παρελθόν σου».

Τζώρτζογλου – Μαριόλα: ‘Είμαι σε μια ηλικία που έχω περισσότερη γαλήνη’ λέει ο ηθοποιός

Τζώρτζογλου – Μαριόλα: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Σοφίας Μαριόλα

Στο πλατό εμφανίστηκε και η Σοφία Μαριόλα με ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα και πήρε θέση δίπλα στον σύζυγό της. Μάλιστα δεν άφησε λεπτό το χέρι του. Αναφέρθηκε στη γνωριμία τους που έγινε στη Θεσσαλονίκη σε μια επίδειξη μόδας και επισήμανε πως άρχισε άμεσα η επικοινωνία τους μέσω social media. Ο πρώτος άνθρωπος που μίλησε η Σοφία για τον Στράτο ήταν η μητέρα της. Αν και δεν ήταν λίγοι οι «καλοθελητές» που μετάφεραν άσχημα μηνύματα στο ξεκίνημα της σχέσης τους, η Σοφία τόνισε πως δεν μπήκε στη διαδικασία να ασχοληθεί.

Για τα επαγγελματικά της όνειρα, είπε πως αν και είναι πολύ ευχαριστημένη με τη συμμετοχή της ως μοντέλο φέτος στην εκπομπή «Το Πρωινό», έχει κάποια πράγματα στο μυαλό της σχετικά με τη μουσική, που είναι και το αντικείμενο των σπουδών της. Για το αν θα συμμετείχε στο GNTM,  η Σοφία ξεκαθάρισε πως «δεν είναι το όνειρό μου αυτό».

Τζώρτζογλου – Μαριόλα: ”Είναι δύσκολο ένας άνθρωπος να δεχτεί το παρελθόν σου”, τονίζει ο ηθοποιός

Τζώρτζογλου – Μαριόλα: Ο λαμπερός γάμος του ζευγαριού

Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα παντρεύτηκαν στις 8 Ιουνίου στα Χανιά της Κρήτης έχοντας στο πλευρό τους τις οικογένειές τους και φίλους τους. Η νύφη έχει δημοσιεύσει στο Instagram πολλές φωτογραφίες από τη διαδικασία της προετοιμασίας της πριν το μυστήριο, με τις φίλες της στο πλευρό της και όχι μόνο.  Σε μία από αυτές πρόδωσε τον σύζυγό της ο οποίος «παραβίασε» έναν άτυπο κανόνα του γάμου. Αυτόν που λέει ο γαμπρός δεν πρέπει να έχει δει το νυφικό αλλά ούτε τη νύφη πριν τον γάμο για να είναι έκπληξη. Όπως φάνηκε όμως ο Τζώρτζογλου δεν άντεξε μακριά της και… όχι μόνο είδε το νυφικό αλλά και τη νύφη ενώ ετοιμαζόταν λίγα λεπτά πριν την τελετή.

Η νύφη είχε επιλέξει νυφικό του Βλάσση Χολέβα, ενώ ο γαμπρός είχε ντυθεί με την υπογραφή του Νίκου Αποστολόπουλου. Το ζευγάρι πάντρεψαν η Βάνα Μπάρμπα, ο Μαθιός Αστροπαλίτης, ο Σπύρος Μπουρνάζος και ο Γιώργος Δεσύπρης. Εμφανώς συγκινημένος και πανευτυχής, ο Αλκιβιάδης Τζώρτζογλου καμάρωνε όπως δήλωσε στο zarpanews.gr για την επιλογή του πατέρα του: «Χαίρομαι πάρα πολύ που ο πατέρας μου επέλεξε να παντρευτεί μία γυναίκα, την οποία την αγαπώ κι εγώ…». Μετά την τελετή ακουλούθησε γλέντι με παραδοσιακό γαμοπίλαφο και άφθονα κρητικά εδέσματα που ικανοποίησαν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο, ενώ η ρακή και το κρασί έρεαν… άφθονα.

Τζώρτζογλου: Η εμφάνιση της Σοφίας Μαριόλα με εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα
Τζώρτζογλου – Μαριόλα: ‘Δεν θα έμπαινα ποτέ στο GNTM, δεν είναι το όνειρό μου’ λέει η Σοφία
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις