Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σίσσυ Χρηστίδου ίνσταγκραμ: Συνεχίζει τις διακοπές της η παρουσιάστρια
LIFESTYLE

Σίσσυ Χρηστίδου ίνσταγκραμ: Συνεχίζει τις διακοπές της η παρουσιάστρια

Σίσσυ Χρηστίδου ίνσταγκραμ: Τελειωμό δεν έχουν οι διακοπές της όμορφης παρουσιάστριας, καθώς μετά την Πάρο σειρά έχει... η Νάξος.

Σίσσυ Χρηστίδου ίνσταγκραμ: Μετά το φινάλε της εκπομπής της για την φετινή τηλεοπτική σεζόν, η Σίσσυ Χρηστίδου, ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές της. Πρώτος σταθμός για την παρουσιάστρια και τους αγαπημένους της φίλους και συνεργάτες, ήταν η Πάρος. Η παρουσιάστρια του Open ξεκουράστηκε και γέμισε τις μπαταρίες της, έχοντας συντροφιά τον καλό της φίλο, κουμπάρο και συνεργάτη, Παύλο Σταματόπουλο, αλλά και τον επίσης συνεργάτη της, Κωνσταντίνο Βασάλο με την αγαπημένη του Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Έπειτα από μερικές μέρες ξεκούρασης στην Πάρο, η Σίσσυ με τα παιδιά της, πήραν ξανά το πλοίο της γραμμής και έφυγαν για Νάξο, προκειμένου να συνεχίσουν εκεί τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Ως λάτρης των social media και πιο συγκεκριμένα του Instagram, η οικοδέσποινα του «Έλα, χαμογέλα!» δεν έχει σταματήσει λεπτό να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της στο όμορφο νησί. Η Σίσσυ, λοιπόν, φανερά αδυνατισμένη και πιο όμορφη από ποτέ, απολαμβάνει τις βουτιές της στην πισίνα του δωματίου όπου διαμένει, εντυπωσιάζοντας με το κορμί της, μετά την απώλεια των περιττών κιλών, χαλαρώνει στο μπαλκόνι απολαμβάνοντας τη θέα, ενώ επισκέπτεται και διάφορες παραλίες για κολύμπι και παιχνίδια με τα παιδιά της.

   

Δείτε ακόμη

Πένθος για την Ελένη Χατζίδου – “Καταλάβατε κάτι;” (pic)
Η Κρεμλίδου, χωρίς περιστροφές: «Ισχύει αυτό που λένε για τους έγχρωμους ότι you never go back»
Το “παρών” στην συναυλία του Μαραβέγια, έδωσε η Συνατσάκη (pics)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις