Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαίρη Συνατσάκη θέατρο: Στην συναυλία του Μαραβέγια βρέθηκε η παρουσιάστρια
LIFESTYLE

Μαίρη Συνατσάκη θέατρο: Στην συναυλία του Μαραβέγια βρέθηκε η παρουσιάστρια

Μαίρη Συνατσάκη θέατρο: Το "παρών" στην συναυλία του Κωστή Μαραβέγια έδωσε η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία βρέθηκε στο θέατρο Άλσος μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου και τον Νίκο Μουτσινα΄.

Μαίρη Συνατσάκη θέατρο: O Κωστής Μαραβέγιας πραγματοποίησε δύο ξεχωριστές συναυλίες στο κέντρο της Αθήνας, στο θέατρο Άλσος, οι οποίες όπως ήταν αναμενόμενο, έγιναν sold out. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης ταξίδεψε το κοινό με τις μελωδίες του, χαρίζοντας του, αξέχαστες στιγμές. Στις πρώτες θέσεις φυσικά ήταν η σύντροφός του, Τόνια Σωτηροπούλου αλλά και πολλοί καλοί του φίλοι. Η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία εξακολουθεί να βρίσκεται στην Αθήνα, καθώς έχει επικεντρωθεί στις επιχειρηματικές της δραστηριότητες, έδωσε το παρών στην συναυλία του καλλιτέχνη και όπως φάνηκε το διασκέδασε πολύ.  Ωστόσο, η παρουσιάστρια δεν ήταν μόνη της, καθώς στο πλευρό της ήταν τόσο η Ντορέττα Παπαδημητρίου όσο και ο Νίκος Μουτσινάς.

Οι τρεις τους λοιπόν, δεν σταμάτησαν να τραγουδούν και να χορεύουν καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς. Ο φωτογραφικός φακός ήταν στο θέατρο Άλσος και απαθανάτισε τη Μαίρη Συνατσάκη πριν την έναρξη της συναυλίας. Φορώντας ένα τζιν και ένα λευκό πουκάμισο η ίδια πόζαρε ευδιάθετη και χαμογελαστή τόσο μόνη της όσο και μαζί με τον οικοδεσπότη της βραδιάς, Κωστή Μαραβέγια. Πρόσφατα, η όμορφη παρουσιάστρια και youtuber και ο γοητευτικός ηθοποιός, Αιμιλιάνος Σταματάκης, βρέθηκαν στο Άλσος, στο Πεδίον του Άρεως, όπου και παρακολούθησαν την παράσταση «Έλα μια βόλτα» με τον Τάκη Ζαχαράτο.

 

Δείτε ακόμη

Ιωάννα Τούνη & Βρισηίδα Ανδριώτου: Καλύτερα οι δυο τους (vid)
Οι χλιδάτες διακοπές του Βλάχου και της Τριανταφυλλίδου στους Παξούς (pics)
Οι ατελείωτες διακοπές της Κωνσταντίνας εκνευρίζουν το Instagram

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις