Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ιωάννα βιτριόλι νέα: Εξιτήριο για την 34χρονη μέσα στον Αύγουστο
ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννα βιτριόλι νέα: Εξιτήριο για την 34χρονη μέσα στον Αύγουστο

Ιωάννα βιτριόλι νέα: Η 34χρονη Ιωάννα αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το Θριάσιο εντός Αυγούστου, 2,5 μήνες μετά την επίθεση με βιτριόλι

Ιωάννα βιτριόλι νέα: Εξιτήριο αναμένεται να πάρει από το Θριάσιο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται εδώ και 2,5 μήνες η 34χρονη Ιωάννα η οποία είδε τη ζωή της να αλλάζει μέσα σε μια στιγμή από την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα. Μετά από εφτά χειρουργεία και ατέλειωτη ταλαιπωρία, η άτυχη γυναίκα -σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες- δεν αποκλείεται να βγει από το νοσοκομείο εντός Αυγούστου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τελειώνει και ο “Γολγοθάς” της αποκατάστασης των σοβαρών εγκαυμάτων που υπέστη.

Το έβδομο χειρουργείο που έκανε στο χέρι της προ ημερών ήταν και το τελευταίο σε αυτή την πρώτη φάση, ωστόσο η μάχη συνεχίζεται καθώς υπάρχει ακόμη κίνδυνος να χάσει την όραση από το αριστερό της μάτι. Η τελευταία επέμβαση έγινε στο αριστερό της χέρι, που φέρει εγκαύματα από το καυστικό υγρό. Παρότι πήγε καλά, η ψυχολογία της 34χρονης είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένη. Εκτός από τους πόνους, το θύμα καλείται να αντιμετωπίσει και το θέαμα του εαυτού της στον καθρέφτη, κάτι που δεν έχει γίνει ακόμη. Η μητέρα της δεν έχει φύγει στιγμή από το πλευρό της όλο αυτό το διάστημα, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της.

Δεν έχει πει λέξη η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι

Η 35χρονη κατηγορούμενη παραμένει ακόμα αμίλητη, χωρίς καμία διάθεση να πει το παραμικρό για το γεγονός, από τις φυλακές της Θήβας όπου κρατείται. Ο συνήγορος της Ιωάννας θεωρεί ότι πρέπει να γίνει περαιτέρω έρευνα στις ηλεκτρονικές συσκευές της κατηγορούμενης για την επίθεση, προκειμένου να διαπιστωθεί πώς προμηθεύτηκε το καυστικό υγρό.

Δείτε ακόμη

Εξάρθρωσαν κύκλωμα κοκαΐνης – Την έκρυβαν στην “πλάτη” ηλεκτρικής κουζίνας
Επεκτείνονται οι έλεγχοι σε γάμους και βαφτίσεις μετά τον κορονο-γάμο στη Θεσσαλονίκη
Δίωξη για κακούργημα στους υπεύθυνους της κλινικής “Ταξιάρχαι”
Νέα σύλληψη στη Μύκονο για πάρτι τύπου Ίμπιζα σε βίλα- Με το… κόλπο της ηχορύπανσης

Υπογραφή Κικίλια – Κεραμέως για να φορέσει μάσκα ζητά η Ραχήλ Μακρή

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις