Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

04

Ιουνίου 2023

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ραχήλ Μακρή κορονοϊός: Ζητά την υπογραφή Κικίλια και Κεραμέως για τη… μάσκα
ΕΛΛΑΔΑ

Ραχήλ Μακρή κορονοϊός: Ζητά την υπογραφή Κικίλια και Κεραμέως για τη… μάσκα

Ραχήλ Μακρή κορονοϊός: Την υπογραφή Κικίλια και Κεραμέως ζητά η Ραχήλ Μακρή, σε υπεύθυνη δήλωση, όπου θα της βεβαιώνουν πως δεν θα πάθει κάτι η υγεία της με τη μάσκα.

Ραχήλ Μακρή κορονοϊός: Την… υπογραφή του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, αλλά και της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, ζητά η Ραχήλ Μακρή, σε υπεύθυνη δήλωση, όπου θα της βεβαιώνουν πως δεν θα πάθει τίποτα απολύτως η υγεία της με τη χρήση μάσκας προστασίας για τον κορονοϊό. Συγκεκριμένα, η πρώην βουλευτής, σε ανάρτησή της στο facebook, όπου παραθέτει τη σχετική βεβαίωση, αναφέρει χαρακτηριστικά: “Ο κύριος Κικίλιας και η κυρία Κεραμέως θα υπογράψουν την παρακάτω δήλωση βεβαίωση. Θα ΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ τους Έλληνες πολίτες ότι η χρήση μάσκας ΔΕΝ ενέχει κινδύνους για την υγεία των πολιτών και ΔΕΝ έχει επιπτώσεις σ’ αυτήν.

Θα ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ την πλήρη και αποκλειστική ΑΣΤΙΚΗ και ΠΟΙΝΙΚΗ ευθύνη για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ βλάβη υποστώ εγώ και τα παιδιά μου από τη χρήση μάσκας. Την ίδια βεβαίωση-δήλωση που ετοίμασε ο δικηγόρος κύριος Αντωνιάδης θα έχω μαζί μου για να υπογράψει οποιοσδήποτε επιχειρήσει να υποχρεώσει εμένα και τους γιους μου, να φορέσουμε τη μάσκα. Οποιοσδήποτε επιχειρήσει να εφαρμόσει τις Κ.Υ.Α. που έχεις και εσύ υπογράψει, ως ο πλέον ΑΡΜΟΔΙΟΣ υπουργός, οι οποίες σε τίποτα δεν διαφέρουν, σε επίπεδο επικινδυνότητας και παραλογισμού. από μία Κ.Υ.Α. η οποία θα μας υποχρέωνε να εισπνέουμε το καυσαέριο από τις εξατμίσεις τον αυτοκινήτων.

Όταν υπογράψεις τη βεβαίωση-δήλωση, εγώ πρώτη θα φορέσω την άλλη στιγμή τη μάσκα. μάσκα: Υπόγραψε τη βεβαίωση – δήλωση !”

Από το προφίλ του κυρίου Αντωνιάδη. Ο κύριος Κικίλιας και η κυρία Κεραμέως θα υπογράψουν την παρακάτω δήλωση…

Julkaissut Ραχήλ Μακρή Torstaina 30. heinäkuuta 2020

Δείτε ακόμη

Η Ραχήλ επιτίθεται και στον Αντετοκούνμπο
“Δεν ξέρουν να διαβάζουν ελληνικά και το ρίχνουν στη δυσλεξία” – Έξαλλη η Ραχήλ με τον Γεωργούλη
Πάλι τσαντίστηκε η Ραχήλ Μακρή – Τώρα επιτίθεται στον Μόσιαλο!
Πάλι τσαντίστηκε η Ραχήλ Μακρή – Τώρα επιτίθεται στον Μόσιαλο!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις