Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σταματίνα Τσιμτσιλή ίνσταγκραμ: Επίσκεψη σε φάρμα
LIFESTYLE

Σταματίνα Τσιμτσιλή ίνσταγκραμ: Επίσκεψη σε φάρμα

Σταματίνα Τσιμτσιλή ίνσταγκραμ: Η γνωστή παρουσιάστρια ντυμένη casual, χωρίς ίχνος μακιγιάζ , μαζί με τον σύζυγό της και τα παιδιά της επισκέφτηκαν μια φάρμα και η ίδια μέσω instagram μας έδειξε πόσο ενθουσιασμένη ήταν από την επαφή της με την φύση και τα ζώα.

Σταματίνα Τσιμτσιλή ίνσταγκραμ: Αυλαία έριξε πριν μερικές ημέρες η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και εκείνη έσπευσε να φτιάξει βαλίτσες και να φύγει για Πάρο μαζί με την οικογένειά της. Έτσι λοιπόν, η όμορφη παρουσιάστρια του Alpha, εδώ και δύο εβδομάδες, βρίσκεται στο όμορφο στο νησί του Αιγαίου, απολαμβάνοντας ξέγνοιαστες και χαλαρές στιγμές, μακριά από το άγχος της καθημερινότητας. Μάλιστα, ως λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, η οικοδέσποινα του Happy Day δεν σταματά να μοιράζεται όλο αυτό το διάστημα φωτογραφίες και βίντεο, δείχνοντας έτσι στους followers της πώς τα περνάει στις διακοπές της. Μαζί με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό, και τα τρία παιδιά τους, Νάγια, Μαίρη και Γιάννη, κάνουν τις βουτιές τους στα καταγάλανα νερά του Κυκλαδίτικου νησιού και περνούν ατελείωτες ώρες παιχνιδιού δίπλα στη θάλασσα.

Πρόσφατα λοιπόν η Σταματίνα μαζί με την οικογένειά της επισκέφτηκαν μια φάρμα του νησιού και θέλησε να μας το γνωστοποιήσει μέσω του διαδικτύου. Η γνωστή παρουσιάστρια ντυμένη casual, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με τα μαλλιά της πιασμένα αλογοουρά, έδειχνε ενθουσιασμένη από την επαφή της με τη φύση και τα ζώα. «Ένα απόγευμα στη φάρμα! Φρόντισε τις ημέρες που μπορείς να έρχεσαι σε επαφή με τη φύση. Κάθε φορά που το κάνω γεμίζω το μυαλό μου με όμορφες εικόνες και μέσα από τα ενθουσιασμένα μάτια των παιδιών μου συνειδητοποιώ πως η ευτυχία βρίσκεται στα πιο μικρά και φαινομενικά ασήμαντα», έγραφε στα social media.

    

Δείτε ακόμη

Η Έμιλι Ρατακόφσκι… ξαναχτυπά (vid & pics)
Η οργή της Αλεξανδράκη με την ερώτηση του Γκουντάρα – “Είναι δυνατόν κύριε;”
Ερωτευμένος ο Στέφανος Τσιτσιπάς (pics)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις