Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Έμιλι Ρατακόφσκι ινστα: Οι νέες καυτές εμφανίσεις της
LIFESTYLE

Έμιλι Ρατακόφσκι ινστα: Οι νέες καυτές εμφανίσεις της

Έμιλι Ρατακόφσκι ινστα: Το γνωστό μοντέλο έβαλε για ακόμη μια φορά "φωτιά" στο διαδίκτυο, με τη νέα της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Έμιλι Ρατακόφσκι ινστα: Η Έμιλι Ρατακόφσκι είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο σέξι μοντέλα παγκοσμίως. Το 29χρονο μοντέλο διατηρεί το δικό της brand με μαγιό και εσώρουχα και θέλοντας να το ρίξει στην αγορά φωτογραφήθηκε για λογαριασμό του «Inamorata» και μας έδειξε για ακόμη μια φορά την άλλη της πλευρά. Η Έμιλι ποζάρει με τα σέξι μπικίνι της, που χρωματικά κινούνται σε hot και απολύτως in fashion αποχρώσεις όπως το χρυσό, το σοκολατί και το πορτοκαλί με τα like στο Instagram να πέφτουν… βροχή! Η Έμιλι φροντίζει είναι λάτρης των social media και πιο συγκεκριμένα του instagram και φροντίζει να ενημερώνει συχνά τους 26,6 εκατομμύρια followers της πως περνάει την καθημερινότητά της.

Το διάσημο μοντέλο είναι επιχειρηματικό δαιμόνιο καθώς με όπλο την ομορφιά της καταφέρνει και ξεπουλάει τα προϊόντα της, αφού χρησιμοποιεί τον εαυτό της για να τα προωθήσει. Με αποκαλυπτικά μαγιό διαφημίζει όσο καλύτερα μπορεί το προϊόν της. Η Έμιλι Ρατακόφσκι, ξέρει καλά πως να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των εκατομμυρίων ακολούθων της στο Instagram, γεμίζοντας ταυτόχρονα και την τσέπη της με χιλιάδες δολάρια. Το διάσημο μοντέλο από τις ΗΠΑ, δημοσίευσε πρόσφατα στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram κάποια καρέ από την τελευταία του φωτογράφιση για τα μαγιό και εσώρουχα που σχεδιάζει. Η Έμιλι, λοιπόν, για ακόμα μία φορά έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους τα δυνατά σημεία του κορμιού της. Με πόζες χωρίς σουτιέν, αλλά και αποκαλυπτικά μαγιό διαφημίζει όσο καλύτερα μπορεί το προϊόν της.

https://www.instagram.com/p/CDMT7Iljjbq/?utm_source=ig_embed

Δείτε ακόμη

Ερωτευμένος ο Στέφανος Τσιτσιπάς (pics)
Τα παθιασμένα φιλιά του Στράτου Τζώρτζογλου στην σύζυγό του (pics)
Ο φαντασμαγορικός γάμος της Εριέττας Κούρκουλου στην Μύκονο (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις