Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Εριέττα Κούρκουλου νύφη: Παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιά της
LIFESTYLE

Εριέττα Κούρκουλου νύφη: Παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιά της

Εριέττα Κούρκουλου νύφη: Λίγο πριν κλείσει τα 27 της χρόνια, η Εριέττα Κούρκουλου και ο επιχειρηματίας Βύρωνας Βασιλειάδης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, στο νησί των Ανέμων.

Εριέττα Κούρκουλου νύφη: Νυφούλα ντύθηκε την Τρίτη 28 Ιουλίου, η κόρη της Μαριάννας ΛάτσηΠιο συγκεκριμένα η Εριέττα Κούρκουλου και ο Βύρωνας Βασιλειάδης, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, κρατώντας το χαρμόσυνο αυτό γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι χαρακτηριστικό ότι από το πρωί στην περιοχή υπήρχαν σεκιούριτι παντού, οι οποίοι δεν επέτρεπαν σε κανέναν να πλησιάσει ούτε να βγάλει φωτογραφίες. Το μυστήριο τελέστηκε σε εκκλησάκι στην παραλία του Αγραρίου, παρόλο που τα αρχικά σχέδια του ζευγαριού ήταν να γίνει ο γάμος στο Δεσποτικό, ένα νησάκι ανάμεσα στην Πάρο και την Αντίπαρο.

Η Εριέττα Κούρκουλου έφτασε στην εκκλησία με καΐκι στις 8 το βράδυ και έλαμπε μέσα στο εντυπωσιακό made in Vrettos Vrettakos νυφικό της, κουμπάροι είχαν η κολλητή της φίλη νύφης, Μαριάννα, και ο Βαγγέλης Τσουκαλάς. Την Εριέττα συνόδευε και την παρέδωσε στον γαμπρό, εντυπωσιακή μητέρα της. Μετά το μυστήριο οι νεόνυμφοι δεξιώθηκαν τους 100 περίπου καλεσμένους τους στην παραλία του Αγραρίου, η οποία είχε διαμορφωθεί και στολιστεί καταλλήλως για την περίσταση. Το γαμήλιο γλέντι περιλάμβανε vegan μενού, πρόγραμμα με φαντασμαγορικά βεγγαλικά και live εμφάνιση του τραγουδιστή Νίκου Οικονομόπουλου, ο οποίος ανέλαβε την διασκέδαση μαζί με την ροκ μπάντα 1550.

Δείτε ακόμη

Η Τόνια Σωτηροπούλου απόλαυσε τον Κωστή Μαραβέγια στην συναυλία του στο Άλσος (vid)
Η “Queen Dina” παίζει… μπάλα με τον Ουάρντα, στην Μύκονο (pics)
Η οργισμένη ανάρτηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ στο Facebook (pic)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις