Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιάννης Παπαμιχαήλ απάτη: Η οργισμένη ανάρτηση στο Facebook
LIFESTYLE

Γιάννης Παπαμιχαήλ απάτη: Η οργισμένη ανάρτηση στο Facebook

Γιάννης Παπαμιχαήλ απάτη: Εκνευρισμένος φαίνεται πως είναι τους τελευταίους πέντε μήνες ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, αφού έχει πέσει θύμα hackers, όπως έκανε γνωστό με ανάρτησή του στο Facebook.

Γιάννης Παπαμιχαήλ απάτη: Θύμα μεγάλης απάτης φαίνεται πως έχει πέσει, εδώ και πέντε μήνες, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, όπως μοιράστηκε ο ίδιος μέσα από ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, εμφανώς εκνευρισμένος, ανέφερε ότι του έχουν χακάρει το ρούτερ, τα laptops, τα κινητά του, ενώ ελέγχουν τις κάρτες του, τους λογαριασμούς του, τα email και τα social media. Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ αποκάλυψε πως θα πάρει την υπόθεση στα χέρια του και δεν θα περιμένει να πάει στα δικαστήρια, καθώς η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.

«Αυτός που μου χακάρει το ρουτερ, τα laptops μου και τα κινητά μου τηλέφωνα επί 5 μήνες ,συνεχίζει μαζί με κάποιους φίλους του hackers, να μου διαλύει τα πάντα, ελέγχει όλους τους email λογαριασμούς μου, όλα τα social media μου, καθώς και χρεώνει debit κάρτες και τους λογαριασμούς μου. Και έχει και το θράσος να με απειλεί , ότι θα μου κάνει μήνυση, εάν πω ΔΗΜΟΣΙΑ το όνομα του. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Προφανώς και θα κάνω κάτι άμεσα, και ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 4 με 5 χρόνια, να τον / τους τσακίσω στα δικαστήρια. Έλεος πια με αυτόν τον πανίβλακα, και τα φιλαράκια του. Ξέρω ποιοι είναι, τα υπόλοιπα λίαν συντόμως…», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Δείτε ακόμη

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου εξηγεί γιατί “παντρεύτηκε” τον σκύλο της (vid)
Νύφη για δεύτερη φορά η γοητευτική Μάρα Δαρμουσλή
Έγκυος η τραγουδίστρια Κρυσταλλία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις