Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τζώρτζογλου – Μαριόλα: Τα καυτά φιλιά του ερωτευμένου ζευγαριού
LIFESTYLE

Τζώρτζογλου – Μαριόλα: Τα καυτά φιλιά του ερωτευμένου ζευγαριού

Τζώρτζογλου - Μαριόλα: Στο νησί των Ανέμων βρίσκεται αυτή την περίοδο ο Στράτος Τζώρτζογλου μαζί με την σύζυγό του Σοφία Μαριόλα, προκειμένου να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες του.

Τζώρτζογλου – Μαριόλα: Τις καλοκαιρινές τους διακοπές στα σοκάκια της Μυκόνου απολαμβάνουν ο Στράτος Τζώρτζογλου με τη σύζυγό του, Σοφία Μαριόλα. Μπορεί να έχει περάσει ένας χρόνος από τον γάμο τους, ωστόσο ο ηθοποιός και το μοντέλο συνεχίζουν να είναι full in love και να μην κρύβουν το πάθος τους, ούτε στιγμή. Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι σε βραδινή έξοδό του στο νησί των ανέμων και συγκεκριμένα σε γνωστό κοκτέιλ μπαρ, όπου πέρασε στιγμές χαλάρωσης πίνοντας το ποτό του στα γραφικά σοκάκια του νησιού. Οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους και δεν σταμάτησαν να ανταλλάσσουν παθιασμένα φιλιά, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Να αναφέρουμε πως τόσο ο Στράτος Τζώρτζογλου όσο και η σύζυγός του είναι φαν των Κυκλάδων. Πριν μερικές μέρες το ζευγάρι είχε ταξιδέψει στην Νάξο, όπου ήταν και το πρώτο τους ταξίδι για το καλοκαίρι. Ωστόσο εκτός από τη θάλασσα και τον ήλιο απόλαυσαν και μια βόλτα με άλογα. Και οι δύο ως λάτρης των σοσιαλ μίντια δεν παρέλειψε να μοιραστούν με τους διαδικτυακούς τους φίλους ιδιαίτερα στιγμιότυπα από τις διακοπές του, ενώ, όπως η Σοφία αποκάλυψε στο Ιnstagram της, η ιππασία τους έγινε για τις ανάγκες γυρισμάτων που έκαναν για τηλεοπτική εκπομπή.

    

Δείτε ακόμη

Η Τόνια Σωτηροπούλου απόλαυσε τον Κωστή Μαραβέγια στην συναυλία του στο Άλσος (vid)
Η “Queen Dina” παίζει… μπάλα με τον Ουάρντα, στην Μύκονο (pics)
Η οργισμένη ανάρτηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ στο Facebook (pic)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις