Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – αγωνιστικό: Αδιάφορη τεσσάρα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – αγωνιστικό: Αδιάφορη τεσσάρα

Serie A - αγωνιστικό: Κέρδισε η Λέτσε 2-1 την Ουντινέζε, ηττήθηκε η Τζένοα από τη Σασσουόλο, στο φώτο φίνις θα κριθεί η παραμονή στην κατηγορία

Serie A – αγωνιστικό: Σπουδαία νίκη πέτυχε η Μίλαν 4-1 τη Σαμπντόρια στη Γένοβα. Με το αποτέλεσμα αυτό, οι γηπεδούχοι παρέμειναν στην 15η θέση με δύο βαθμούς διαφορά από την Τορίνο. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι απέκτησαν μια διαφορά τεσσάρων βαθμών από την Νάπολι και θα καταταγούν οριστικά 6οι. Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Μίλαν να ανοίγει αμέσως το σκορ με τον Ιμπραΐμοβιτς στο 4’. Συνέχισε να πιέζει, ωστόσο, δεν κατάφερε να πετύχει άλλο γκολ πριν το ημίχρονο.

Στο β μέρος, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν περισσότερο τον ρυθμό τους και στο 52’ διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Τσαλχάνογλου. Ο φορμαρισμένος Ζλάταν πέτυχε και 2ο γκολ στο 58’, σημειώνοντας το 0-3. Το μόνο που κατάφερε η Σαμπντόρια ήταν να μειώσει σε 1-3 με τον Άσκιλντσεν στο 87’. Όμως, η Μίλαν είπε την τελευταία κουβέντα με τον Λεάο να σημειώνει το τελικό 1-4 στο 92ο λεπτό.

Serie A – αγωνιστικό: Αγγίζει τη σωτηρία η Λέτσε!

Συνεχίζει να ονειρεύεται η Λέτσε. Η οποία νίκησε με 2-1 την Ουντινέζε στο «Φρίουλι». Με το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι παρέμειναν στην 14η θέση. Ενώ, οι φιλοξενούμενοι, που βρίσκονται στην 18η θέση, μείωσαν στον 1 βαθμό από την Τζένοα και μπήκαν για τα καλά στο κόλπο της παραμονής στο Καμπιονάτο. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο από το ξεκίνημα με τις δύο ομάδες να παίζουν σκληρά. Η Ουντινέζε άνοιξε το σκορ στο 36’ με τον Σαμίρ, ωστόσο, η χαρά δεν κράτησε για πολύ. Στο 40’ η Λέτσε κατάφερε να ισοφαρίσει με εκτέλεση πέναλτι του Μανκόσου. Στο β μέρος, ο ρυθμός έπεσε αρκετά και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να μην δεχτούν γκολ. Οι φιλοξενούμενοι στο 81’ κατάφεραν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα με το γκολ του Λαπαντούλα.

Serie A – αγωνιστικό: Τα άλλα ματς

Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, η Βερόνα επικράτησε με 3-0 απέναντι στην Σπαλ (Ντι Καρμίνε 7’-11’, Φαραόνι 47’). Η Λάτσιο νίκησε 2-0 την Μπρέσια (Κορέα 17’, Ιμόμπιλε 82’). Η Σασσουόλο διέλυσε την Τζένοα με 5-0 (Τραορέ 26’, Μπεράρντι 40’, Καπούτο 66’-77’, Ρασπαντόρι 74’) και πλέον θα παίξει την παραμονή της στο τελευταίο ματς! Η Κάλιαρι νίκησε 2-0 την Γιουβέντους (Γκαλιάνο 8’, Σιμεόνε 45+2’). Η Τορίνο ηττήθηκε από την Ρόμα με 2-3 (Μπερένγκερ 14’, Τζέκο 16’, Σμόλινγκ 23’, Ντιαρά 61’, Σίγκο 65’). Η Φιορεντίνα κατατρόπωσε με 4-0 την Μπολόνια (Κιέζα 48’-54’-89’, Μιλένκοβιτς 74’).

Δείτε ακόμη:

Φιλική τριάδα με Ομόνοια ο Ολυμπιακός
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 13 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
Η σεζόν κλείνει στην Αγγλία με τον τελικό του κυπέλλου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις