Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Στο νησί των Ανέμων το ερωτευμένο ζευγάρι
LIFESTYLE

Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Στο νησί των Ανέμων το ερωτευμένο ζευγάρι

Κατερίνα Καινούργιου - Φίλιππος Τσαγκρίδης: Στην Μύκονο βρίσκεται το ερωτευμένο ζευγάρι προκειμένου να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες του.

Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Η Κατερίνα Καινούριου πριν λίγες ημέρες είχε ταξιδέψει στην Μύκονο μαζί με τον αγαπημένο της, Φίλιππο Τσαγκρίδη. Η Ελληνίδα παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας, αφού τακτοποίησαν όλες τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις στην Αθήνα, ξεκίνησαν τις αποδράσεις στα νησιά των Κυκλάδων. Η Κατερίνα Καινούριου ως λάτρης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, δημοσίευσε διάφορα στιγμιότυπα από τις διακοπές τους. Οι δύο τους είναι full in love και δεν το κρύβουν. Η παρουσιάστρια μετά από μια δύσκολη και απαιτητική τηλεοπτική χρονιά απολαμβάνει το καλοκαίρι της και γεμίζει τις μπαταρίες της για τη νέα σεζόν μαζί με τον αγαπημένο της. Το “Mykonos Live Tv” απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι κατά τη διάρκεια της βόλτας τους στα γραφικά σοκάκια του νησιού των Ανέμων.

Το ζευγάρι κατευθυνόταν σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής μαζί με την παρέα του. Από κει και πέρα να αναφέρουμε πως πρόσφατα η οικοδέσποινα της τηλεοπτικής εκπομπής του OPEN, “Ευτυχείτε”, έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram τον τρόπου που γνωρίστηκε με τον αγαπημένο της Φίλιππο. Η ξανθιά παρουσιάστρια δεν δίστασε να αποκαλύψει πως τον σύντροφό της, τον γνώρισε μέσω του κοινού τους φίλου, Ανέστη Ευαγγελόπουλου. Η Κατερίνα Καινούριου είναι τόσο ερωτευμένη με τον αγαπημένο της που πρόσφατα ο Φίλιππος είχε γενέθλια και εκείνη έσπευσε να του ευχηθεί μέσω των social media με τον πιο τρυφερό τρόπο “Χρόνια πολλά μωρό μου. Η ζωή είναι καλύτερη μαζί σου” έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από την φωτογραφία που είχε κοινοποιήσει στο instagram.

Δείτε ακόμη

Η Δανάη Μπάρκα ποζάρει με το μπικίνι της και στέλνει το μήνυμά της
H sexy Λούσια Γιαβορτσέκοβα προκαλεί καύσωνα στα Ελληνικά νησιά (pics)
Νίνα Λοτσάρη: «Οι κόρες μου είναι η μεγαλύτερη κατάκτηση της ζωής μου»
Γεμίζει… μπαταρίες στην Πάρο η Σταματίνα Τσιμτσιλή (vid & pics)
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Τον Σνικ τον έχω αγαπήσει και αποδεχθεί όπως είναι”
Ο «βασιλιάς του Instagram» καλοπερνάει στη Μύκονο – Μαζί με ένα τσούρμο καλλονές

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις