Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νταν Μπιλζέριαν Μύκονος: Ο “βασιλιάς του Instagram” καλοπερνάει στην Ελλάδα
LIFESTYLE

Νταν Μπιλζέριαν Μύκονος: Ο “βασιλιάς του Instagram” καλοπερνάει στην Ελλάδα

Νταν Μπιλζέριαν Μύκονος: Με μια θαλαμηγό 40 μέτρων έφτασε στον Πάνορμο το «κακό παιδί» του Instagram.

Νταν Μπιλζέριαν Μύκονος: Συνοδευόμενος από πλήθος καλλονών, ο “βασιλιάς” του Instagram Dan Bilzerian έφτασε με πολυτελέστατο γιοτ στη Μύκονο για να περάσει μέρος από τις διακοπές του. Το ποσό που δίνει την εβδομάδα για το σκάφος του, απλά, ζαλίζει. Ο γνωστός playboy Dan Bilzerian με τους 32.000.000 followers στο Instagram, νοίκιασε το πολυτελές σκάφος Silver Angel, μήκους 65 μέτρων, 425.000 δολάρια την εβδομάδα και έφτασε στη Μύκονο.

Ο 39χρονος εκκεντρικός εκατομμυριούχος από τη Φλόριντα, ο οποίος δηλώνει ηθοποιός, προσωπικότητα του Internet και τζογαδόρος, συνοδεύεται από καλλονές, όπως θα δείτε στο αποκλειστικό βίντεο του Mykonos Live TV στον Πάνορμο όπου αποβιβάστηκε. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Dan Bilzerian έρχεται στο νησί των Ανέμων. Το 2018 είχε κάνει άνω κάτω την Μύκονο παρτάροντας έως το ξημέρωμα στο Nammos, και παίζοντας τουρτοπόλεμο στο Cavo Paradiso, περικυκλωμένος από το «χαρέμι» του.

Πριν τη Μύκονο, επισκέφθηκε με τον σούπερ γιοτ του τα νησιά του Ιονίου και την Σαντορίνη.

Νταν Μπιλζέριαν: Μια ζωή σαν ταινία… θρίλερ

Ο 39χρονος άντρας γεννήθηκε στη Φλόριντα, έχει ρίζες από την Αρμενία και κληρονόμησε την περιουσία του από τον πατέρα του που δραστηριοποιούνταν στη Wall Street, άλλοτε νόμιμα κυρίως όμως παράνομα. Μετρά πάνω από 32 εκατομμύρια ακολούθους λόγω του εκκεντρικού στιλ ζωής του, που παρουσιάζει πολλές γυναίκες, γιοτ, ιδιωτικά αεροσκάφη, ταξίδια σε όλο τον κόσμο και πολυτέλεια δίχως αιδώ. Τον Ιούνιο του 2015 ο Μπιλζέριαν ανακοίνωσε ότι θα βάλει για Πρόεδρος της Αμερικής, αλλά τελικά στήριξε τον Ντόναλντ Τραμπ.

Επιχείρησε επίσης να γίνει ηθοποιός, και μάλιστα εμφανίστηκε σε μια σκηνή στην ταινία «Lone Survivor» το 2013, αλλά μήνυσε την εταιρεία παραγωγής γιατί ο ρόλος του δεν ήταν αρκετά μεγάλος.

Έχει, επίσης, συλληφθεί για την κατασκευή βομβών, αλλά και γιατί κλώτσησε ένα μοντέλο στο πρόσωπο, ενώ έχει ρίξει και μια πορνοστάρ από μια στέγη, κατά την διάρκεια μιας φωτογράφησης για το περιοδικό Hustler, με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι της. Είναι γνωστός για την επίδειξη της πολυτελούς ζωής του, την οποία μοιράζεται με τα 31,4 εκατομμύρια οπαδούς του. Οι φωτογραφίες και τα Instastories του περιλαμβάνουν πάντα μια πληθώρα ημίγυμνων ή και γυμνών γυναικών.

Η αγάπη του για τα όπλα τον οδήγησε να προσπαθήσει να πάρει ένα όπλο από έναν αστυνομικό κατά την διάρκεια πυροβολισμών στο Λας Βέγκας το 2017, προκειμένου να βοηθήσει στην σύλληψη του επιτιθέμενου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός τότε του είπε: φύγε μακριά μου. Δεν ξέρω ποιος είσαι».

Νταν Μπιλζέριαν: Και αυτοβιογραφία

Ο λάτρης των όπλων, των γρήγορων αυτοκινήτων και φυσικά των καλλίγραμμων γυναικών , που αυτοαποκαλείται «βασιλιάς του Instagram» έχει επισήμως τελειώσει την αυτοβιογραφία του και προσφέρει 5.000 δολάρια στο άτομο που θα σκεφτεί τον πιο τρελό τίτλο – μαι ευκαιρία που οι οπαδοί του έσπευσαν να αξιοποιήσουν.

Οι προτάσεις των επικριτών του για τον τίτλο του βιβλίου του

Όσο για την αυτοβιογραφία του, κάποιοι θαυμαστές του και μη, έχουν ήδη γράψει τις δικές τους προτάσεις για τον τίτλο με τα σχόλια να είναι ως επί το πλείστον ειρωνικά. «Αγαπήστε τα παιδιά σας για να μην καταλήξουν σαν εμένα: Η ιστορία του Νταν Μπιλζέριαν» έγραψε ένας χρήστης, με έναν άλλον να προσθέτει: «Νταν Μπιλζέριαν: Δεν θα τα κατάφερνα χωρίς τα χρήματα του μπαμπά μου» ενώ ένας τρίτος ανέφερε: «Ντάν Μπιλζέριαν: Διαρκής κρίση μέσης ηλικίας».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις