Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Λούσια Γιαβορτσέκοβα ίνσταγκραμ: Οι προκλητικές πόζες του μοντέλου
LIFESTYLE

Λούσια Γιαβορτσέκοβα ίνσταγκραμ: Οι προκλητικές πόζες του μοντέλου

Λούσια Γιαβορτσέκοβα ίνσταγκραμ: Οι προκλητικές της πόζες και τα πλούσια προσόντα της ενθουσιάζουν τους πάνω από 1 εκατομμύρια followers της στο instagram.

Λούσια Γιαβορτσέκοβα ίνσταγκραμ: Από την Ζάκυνθο στην Κρήτη βρέθηκε η Λούσια Γιαβορτσέκοβα. Η όμορφη ποδηλάτισσα από την Σλοβακία ήρθε διακοπές στην Ελλάδα και ανέβασε στα ύψη την θερμοκρασία καθώς φωτογραφήθηκε ολόγυμνη τόσο στο Ναύαγιο όσο και στον Μπάλο, τρελαίνοντας τον ανδρικό πληθυσμό με τις τέλειες αναλογίες της. To 2018 η Λουσία Γιαβορτσέκοβα ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τον αθλητισμό και πλέον εργάζεται ως μοντέλο.

Έτσι λοιπόν το εκρηκτικό μοντέλο περνά ανέμελες στιγμές στα ελληνικά νησιά και ως λάτρης των social media ανεβάζει συνέχεια φωτογραφίες στο instagram από τις διακοπές της. Η σέξι ποδηλάτισσα μετά το χτύπημα από το «Ναυγάγιο» της Ζακύνθου είχε άλλη μια σέξι ανάρτηση για τους 1,6 εκατομμύρια θαυμαστές της, αυτή την φορά από τον Μπάλο. Η Λούσια Γιαβορτσέκοβα αναφέρθηκε στον αρχαίο Έλληνα φιλόσοφο Σωκράτη, γράφοντας: «Ο μεγάλος Έλληνας φιλόσοφος Σωκράτης είπε πως την ανεξερεύνητη ζωή δεν αξίζει να τη ζει κανείς. Είχε δίκιο;». Η Λουσία Γιαβορσέκοβα έχει έναν από τους πιο δυνατούς λογαριασμούς στο Instagram, καθώς ανεβάζει συχνά αισθησιακές και αποκαλυπτικές φωτογραφίες της, δείχνοντας στους θαυμαστές της το καλλίγραμμο κορμί της.

https://www.instagram.com/p/CDDenczBGtp/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/CC0mXDEBsKu/?utm_source=ig_embed

Δείτε ακόμη

Νίνα Λοτσάρη: «Οι κόρες μου είναι η μεγαλύτερη κατάκτηση της ζωής μου»
Γεμίζει… μπαταρίες στην Πάρο η Σταματίνα Τσιμτσιλή (vid & pics)
Γεμίζει… μπαταρίες στην Πάρο η Σταματίνα Τσιμτσιλή (vid & pics)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις